Nagyon kihivó lenne ez a ruha?
16L vagyok és nagyon tetszik ez a ruha és biztos vagyok benne h 2 hét mulva felvenném egy discoba akkor tuti minden fiu utánamfordulna..sztem szép bár lehet h ribancos de nekem tetszik.
ha mindenáron megakarod dugatni magadat akkor felveheted
de ha felveszed akkor gondolj azokra a híradásokra amik úgy kezdődnek hogy "egy discobol hazafelé tartó lány megerőszakoltak..."
Csak tökéletes alakú lányon áll jól, ha van rajtad bármi felesleg, hurka, akkor csak kötözött sonkának néznél ki.
Az tény, hogy feltűnő, de akkor utána nem is fogsz sírni, hogy mekkora szemetek a férfiak, hogy csak le akarnak fektetni és nem érdekli a személyiséged, blabla. Az tuti, hogy ezzel nem fogod megtalálni a leendő barátodat akivel sokáig együtt lesztek, viszont annyi egyéjszakás kalandban lesz részed, ahányat akarsz..
Az elsőnek üzenem, hogy ha valaki megerőszakol egy nőt, lányt, az rohadtul nem azon múlik, hogy ki milyen ruhát viselt. Azért történt az, ami mert egy beteg pasi nem bírta a farkát a nadrágjában tartani. Legyen már vége az áldozatok hibáztatásának! NEM a ruha erőszakolja meg az embert, hanem az erőszaktevő, és rohadtul semmi köze a ruhához annak, hogy valaki így járt. A férfi nem egy kib.szott ösztönös állat, aki ráugrik akármire, aki csupasz lábakat lát. Vagy igen? Ilyenek a férfiak? Ez a pasikra nézve rohadt offenzív felvetés ám, azon túl, hogy egyáltalán nem igaz.
Kérdező, olyan ruhát veszel fel, amilyenben jól érzed magad. Én 16 évesen nem vennék fel ilyen ruhát, most 21 évesen sem, mert szerintem ízléstelen, de ha neked tetszik, akkor vedd fel, és érezd jól magad a buliban!
Előre leszögezném, hogy nyomozó hadnagy vagyok a rendőrségnél.
Szóval, a ruha igenis rengeteget számít, hiszen a beteg állatja nyilvánvalóan kevésbé talál vonzónak egy olyan nőt/lányt aki jobban be van öltözve, mint egy félig meztelen 16 éves kiscsajt akit lóbálja a melleit.
Gondolkodjatok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!