Ballagásra durva a 10cm-es magassarkú?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 09:34
11/21 anonim válasza:
Érdekes. 22 éves vagyok, én is hordok magassarkút, de nekem az, hogy egy általános iskolás kislány tíz centis magassarkúban tipegjen....szerintem nonszensz. Azért elég gáz, hogy már az számít "nemnormálisnak", aki ellenzi, hogy gyerekek tipegjenek NŐI cipőkben. Hiába akarnak úgy kinézni és viselkedni, mint egy felnőtt, ők még akkor is GYEREKEK. Mindegy, papolhat itt az ember bármit, akkor is ilyenek a mai gyerekek. Koravén felnőttek...
12/21 anonim válasza:
Attól hogy nem haladsz a korral és nem tudod hogy a mai 14-15 évesek hogy néznek ki és mennyire fejlettek nem kell leszólni minket és általánosítani. Lehet, hogy te ilyen korban még gyerek voltál, de a mai fiatalok egyáltalán nem olyanok mint 10 éve. Ez van, haladni kell a korral, alkalmazkodni.
13/21 anonim válasza:
Tudom, hogy milyenek a mai fiatalok. Haladni kell a korral? Gratulálok. Végül is, nem gond, ha a 14 éves gyerek úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy útszéli. Aztán meg csodálkoznak, ha molesztálják, és megerőszakolják őket. Nem vagyok én régimódi, divatos ruhákat hordok, hordok magassarkút, de tudod a divatos és a k.urvás között hatalmas a különbség! "Attól hogy nem haladsz a korral és nem tudod hogy a mai 14-15 évesek hogy néznek ki és mennyire fejlettek nem kell leszólni minket és általánosítani." Haladok a korral kiscsillag, de azért egy 14 éves kislány ne akarjon 24-nek kinézni. Jaj, beletiportam a lelkedbe. Nem kell magadra venni. Te nem a korral haladsz, hanem elkur.vulsz. Rohadt nagy a különbség a kettő között. :) De nekem aztán nyolc milyen cipőkben tipegtek, akkor is nevetséges egy 14 éves lány, amikor felnőttnek akar tűnni.
14/21 anonim válasza:
Ja, és ezeket a k.urvás jelzőket pont azért használtam, mert pontosan tudom, hogy milyenek a mai gyerekek.
15/21 anonim válasza:
Az teljesen más, ha valaki felvesz egy fontos eseményre magassarkút mint a kurv@nak öltözés. De most komolyan, attól fogják szerinted megerőszakolni amiért évente párszor felvesz magassarkút?:DD Értelem az van...
16/21 anonim válasza:
Amúgy teljesen nem tudsz semmit arról hogy milyenek a mai fiatalok, ha meglátnál engem az utolsó jelző ami eszedbe jutna rólam lenne a kurv@, de én is ballagásra fel fogom venni a 10 cm-es magassarkút ami egyáltalán nem kurv@s.
17/21 anonim válasza:
Félreértettél. És én vagyok az értelmetlen. Mindegy, tégy amit akarsz...
18/21 anonim válasza:
Ha egy 14 éves KISLÁNY magassarkút vesz fel, az a gáz. Tök mindegy milyen eseményre. Fel bírod fogni? És természetesen nem fognak azonnal megerőszakolni, nem is úgy értettem. Irónia...
19/21 anonim válasza:
Amúgy meg tudom milyenek a mai fiatalok, van egy 14 éves öcsém. És ha nem fogtad volna fel, nem a magassarkú a ku.rvás. Az a ku.rvás, hogy kislányok hordják. Ők igenis úgy néznek ki benne, mint a k.urvák. Egy nő magassarkúban és egy gyerek magassarkúban egészen más látványt nyújt. Az egyik csinos, a másik nevetséges.
20/21 anonim válasza:
Rendben inkább hagylak a saját világodban élni nem pazarlom rád az időm, úgyis csak a magad butaságai mellett tudsz kiállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!