Szerintetek holnap felvehetek egy miniruhát, nylonharisnyával és magassarkú csizmával? Plusz ugye a bélelt kabát, sál és sapi
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 19:22
1/7 A kérdező kommentje:
16L
2013. márc. 26. 19:22
2/7 anonim válasza:
Ha bent leszel egész nap akkor persze... amúgy max 2 fok várható, szóval nejlonharisnyában szétfagysz kint.
3/7 anonim válasza:
Ha nem vagy fázós, persze, miért ne?
De nylonharisnya helyett akár vehetnél vmi vastagabb harisnyát v leggingset. Te tudod miben nem fagysz szét, meg hát nem tudjuk, ítéletidő lesz-e holnap.
4/7 anonim válasza:
Én nem tenném...de te tudod. Ha kocsiból épületbe-épületből kocsiba mész akkor oké.
5/7 anonim válasza:
nálunk 15cm hó van és baromi hideg,szóval eszembe sem jutna.
Én inkább nem ajánlom,könnyen felfázhatsz
6/7 anonim válasza:
Felvehetsz, max szétfagysz kint.
7/7 anonim válasza:
Persze hogy felveheted, de harisnyából válassz valami vastagabbat, olyan 100 den körülit.(De ne leggings-et!)
Úgy szerintem nem fogsz fázni benne, és így is nagyon csinos leszel! :-)
Amúgy milyen alkalomból veszed fel, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!