Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Át szoktál öltözni (és/ vagy...

Át szoktál öltözni (és/ vagy kezetmosni) ha hazamész?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kezet mosni mindig szoktam, ha hazaérek, bár amúgy is szinte mániákus kézmosó vagyok:D

A ruháimat nem mindig cserélem le, csak ha pl nagyon feszes naci van rajtam. Általában maradok ugyanabban, amibe voltam.

2009. szept. 18. 10:50
 12/23 anonim válasza:
100%

Szerintem természetes, hogy othon mindenki (?) az utcai viselésre már alkalmatlan ruházatot veszi fel. Nekiállsz főzni, takarítani, vagy csak fetrengeni kutyázni az új cuccokban? Nem!

Kézmosás: Hazaérve egyből! Igaza van, hogy bkv-n utazva megfigyelheted a piszkos üléseket, stb. Ja meg gondolj bele, milyen ragacsos lesz a kezed a kapaszkodástól!

Hazaérve 1ből kézmosás!! Hazavihetsz bármilyen fertőzés, egyből leülsz gépezni, ráhordod a kalvira, majd piszkálod a szád szélét! Ejj! Brrr!

Pisilés előtt főleg! Én takarításkor a kilincseket is meg szoktam ejteni!

2009. szept. 18. 11:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Én miután haza értem mindig megmosom a kezem,mert nagyon piszkosan,ragacsosnak érzem.Nálam ez már szükség,nem bírnám ki,ha nem moshatnák kezet.Átöltözni is mindig átöltözöm,valami kényelmes ruhát veszek fel,amit nem féltek,hogy összepiszkolom.Nem bírnám ki itthon farmerban,feszes pólóban.Még melltartót sem hordok itthon,az is zavar.Hajam összegumizom.Elég slampos vagyok,de legalább kényelmes:)
2009. szept. 19. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
kisebb koromban utáltam, hogy hazaérve át kell öltözni és kezet kell mosni, és nem is értettem, minek, én tök jól ellettem volna ugyanabban a ruhában. de most már azonnal átöltözöm valami kényelmesebb otthoniba, hacsak nem tervezek pár órán belül megint elmenni. a kézmosásra tovább tartott rászokni, de egy idő után kialakult bennem, hogy egyszerűen piszkosnak éreztem a kezem, ha nem mostam meg rögtön, úgyhogy mostmár ez is alapvető.
2011. febr. 23. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Kedvtől függ.
2011. febr. 23. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem MINDIG az az első, mikor hazaérek, hogy KEZET MOSOK!

És ez nem vicc, tényleg ez az első :D

Egyébként én wc előtt is kezet szoktam mosni, pl ha nem otthon vagyok, vagy ha éppen hazaérek...

Fúj olyan gáz, mikor látom pl suliban is a mosdóban, hogy jön ki a wc-ből és nem mos kezet:S vagy ha kezet is mos, csak sima, hideg vízzel -,-'

Basszus, ráadásul nálunk van folyékony szappan, meg szárító is...

Átöltözni is átszoktam...^^

Amúgy sajnos én is azt tapasztalom, hogy ezek a dolgok nem alapvetőek sok embernél...:S

2011. febr. 23. 23:41
 17/23 anonim ***** válasza:

mindig átöltözök valami melegítőbe vagy pamutruhába. sokkal kényelmesebb. vagy elmegyek wc-re és utána kezet mosok, vagy antibakteriális fertőtlenítőt használok, és nem mosok kezet.

14L

2011. febr. 24. 00:01
 18/23 anonim ***** válasza:
soha nem öltözök át, jól érzem magam farmerban meg az utcai ruhámba nem gondolok arra hogy jajj most behordom a koszt nem hiszem hogy ettől fogok meghalni :D viszont mindig kezet mosok, tényleg a legelső dolgom nélküle koszosnak érzem magam :D
2011. febr. 24. 12:59
 19/23 anonim ***** válasza:
hát mindig egyből átöltözök:D...de kezet mosni nem szoktam, nem csinálom semmi olyat. sosem érintkezem senkivel, egésznap kb csak a toll az ami hozzám ér:D tehát arra nincs szükségem hogy haza menjek és egyből kezet mossak. wc után persze szoktam o.o
2011. febr. 24. 15:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Sosem öltözöm át, mert nem hordok feszes nadrágot és felsőt, szóval itthonra tök kényelmesek. Ráadásul tömegközlekedést se használok, mindenhova gyalog megyek, mert kisvárosban lakom. Kézmosás hazaérkezés után alap.
2012. márc. 9. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!