Át szoktál öltözni (és/ vagy kezetmosni) ha hazamész?
Kezet mosni mindig szoktam, ha hazaérek, bár amúgy is szinte mániákus kézmosó vagyok:D
A ruháimat nem mindig cserélem le, csak ha pl nagyon feszes naci van rajtam. Általában maradok ugyanabban, amibe voltam.
Szerintem természetes, hogy othon mindenki (?) az utcai viselésre már alkalmatlan ruházatot veszi fel. Nekiállsz főzni, takarítani, vagy csak fetrengeni kutyázni az új cuccokban? Nem!
Kézmosás: Hazaérve egyből! Igaza van, hogy bkv-n utazva megfigyelheted a piszkos üléseket, stb. Ja meg gondolj bele, milyen ragacsos lesz a kezed a kapaszkodástól!
Hazaérve 1ből kézmosás!! Hazavihetsz bármilyen fertőzés, egyből leülsz gépezni, ráhordod a kalvira, majd piszkálod a szád szélét! Ejj! Brrr!
Pisilés előtt főleg! Én takarításkor a kilincseket is meg szoktam ejteni!
Nekem MINDIG az az első, mikor hazaérek, hogy KEZET MOSOK!
És ez nem vicc, tényleg ez az első :D
Egyébként én wc előtt is kezet szoktam mosni, pl ha nem otthon vagyok, vagy ha éppen hazaérek...
Fúj olyan gáz, mikor látom pl suliban is a mosdóban, hogy jön ki a wc-ből és nem mos kezet:S vagy ha kezet is mos, csak sima, hideg vízzel -,-'
Basszus, ráadásul nálunk van folyékony szappan, meg szárító is...
Átöltözni is átszoktam...^^
Amúgy sajnos én is azt tapasztalom, hogy ezek a dolgok nem alapvetőek sok embernél...:S
mindig átöltözök valami melegítőbe vagy pamutruhába. sokkal kényelmesebb. vagy elmegyek wc-re és utána kezet mosok, vagy antibakteriális fertőtlenítőt használok, és nem mosok kezet.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!