Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a sok éves tanulás...

Milyen a sok éves tanulás után egy munkahelyen dolgozni, ugy hogy ha hazamész nem kell házit írnod meg tanulnod napi 5-6 órákat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugye ezzel nem azt akartad mondani, hogy dolgozni könnyebb, mint megírni a beadandóidat, készülni a zh-kra illetve a szigorlatokra?!

Majd rájössz - tudod, amikor már dolgozol, nem a szüleid tartanak el, tehát miután hazamész, ott van a főzés, a takarítás, egyéb házimunkák, tehát nem marad ott feleslegben az az idő, amit eddig tanulással töltöttél. S ha olyan munkahelyed lesz, akár még túlórázhatsz vagy haza is viheted a munkát. Szóval - nem jobb :)

2011. máj. 14. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:
1000szer jobb lehet dolgozni mint iskolában lenni a sok eszement idióta között akik bármikor rámtámadathatnak valami mondvacsinált ürüggyel meg jönnek hozzám a hülye kérdéseikkel.
2011. máj. 14. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves első, nyilván dolgozni könnyebb, legalábbis ha olyan helyre jártál, ahol volt legalább valami minimális színvonal. Amíg egy munkahelyen dolgozik az ember napi x órát, addig az egyetemen is kb. annyit töltött el, de pluszba még tanulnia kellett, beadandókat írni, ZH-kat írni, stb.

Házimunka, meg ilyesmik? Az olyan nagy dolog lenne? És mi van azokkal, akik már az egyetem alatt sem otthon élnek? Azoknak ez nem különösebb változás.

2011. máj. 14. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van. Egyetem mellett én is dolgoztam és háztartást vezettem már akkor is. Csak dolgozni 1000x könnyebb.
2011. máj. 14. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, bocsánat, az egyetemen max este 6-ig volt órám, a munkahelyemen nagyon gyakran 14 órát dolgozom, ennek tükrében mondom, hogy tanulni könnyebb. Akinek nehéz tanulni, nos... (nem a képzés volt gyenge, hanem ha valóban leülsz minden nap átolvasni az anyagot, akkor egyáltalán nem kell megszakadni sem zh-ra, sem vizsgára).

Csak kissé provokatívan tette fel a kérdező a kérdést.

Mellesleg - a sok kollégistának feltehetően nem kell otthon még a házimunkával foglalkozni (bár én albérletben laktam és dolgoztam mellette, de jelentős különbség van az egyetem melletti munka és a főállású 14 órás munka között, aki azt állítja, hogy ugyanaz, az hazudik).

2011. máj. 14. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a király, ha valaki elvégez egy egyetemet, hogy utána napi 14 órát dolgozzon... Azt egyetem nélkül is megtehetted volna. Vagy ha nagyon jó fizetést kapsz ezért, az megint csak más.
2011. máj. 14. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván diploma nélkül is megtehettem volna, csak akkor segédmunkásként. Így azért más a helyzet.
2011. máj. 14. 18:48
 8/8 A kérdező kommentje:
csak mert sok szorgalmas gyerek többet tanul meg el van foglalva egész nap mint az átlagos dolgozók..
2011. máj. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!