Milyen a sok éves tanulás után egy munkahelyen dolgozni, ugy hogy ha hazamész nem kell házit írnod meg tanulnod napi 5-6 órákat?
Ugye ezzel nem azt akartad mondani, hogy dolgozni könnyebb, mint megírni a beadandóidat, készülni a zh-kra illetve a szigorlatokra?!
Majd rájössz - tudod, amikor már dolgozol, nem a szüleid tartanak el, tehát miután hazamész, ott van a főzés, a takarítás, egyéb házimunkák, tehát nem marad ott feleslegben az az idő, amit eddig tanulással töltöttél. S ha olyan munkahelyed lesz, akár még túlórázhatsz vagy haza is viheted a munkát. Szóval - nem jobb :)
Kedves első, nyilván dolgozni könnyebb, legalábbis ha olyan helyre jártál, ahol volt legalább valami minimális színvonal. Amíg egy munkahelyen dolgozik az ember napi x órát, addig az egyetemen is kb. annyit töltött el, de pluszba még tanulnia kellett, beadandókat írni, ZH-kat írni, stb.
Házimunka, meg ilyesmik? Az olyan nagy dolog lenne? És mi van azokkal, akik már az egyetem alatt sem otthon élnek? Azoknak ez nem különösebb változás.
Ja, bocsánat, az egyetemen max este 6-ig volt órám, a munkahelyemen nagyon gyakran 14 órát dolgozom, ennek tükrében mondom, hogy tanulni könnyebb. Akinek nehéz tanulni, nos... (nem a képzés volt gyenge, hanem ha valóban leülsz minden nap átolvasni az anyagot, akkor egyáltalán nem kell megszakadni sem zh-ra, sem vizsgára).
Csak kissé provokatívan tette fel a kérdező a kérdést.
Mellesleg - a sok kollégistának feltehetően nem kell otthon még a házimunkával foglalkozni (bár én albérletben laktam és dolgoztam mellette, de jelentős különbség van az egyetem melletti munka és a főállású 14 órás munka között, aki azt állítja, hogy ugyanaz, az hazudik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!