Hogy szokott fogadni a kutyád miután egy hosszabb utazásról hazamész? ( (:
nekem is 4 van, mind máshogy fogad...:D
első a holland juhász, ő nyüszögve körbeugrál meg rám ugrik és tartom és úgy simogatom, utána a káj csóválja a s.ggét és dörgölőzik mint egy cica, meg púpozza a hátát, hogy vakarásszam meg és közben végig riszál, a kopó keverékem meg sír örömében, leül és néz, ahogy elkezdem simogatni ráteszi a mancsát a kezemre és nyomja hozzám a kis fejét...
utána jön a naaaagy szeretgetés, akkor leülök a földre és simogatom őket ahol érem meg ölelgetem, ők meg a fogaikkal finoman harapdálnak ott sem tudom hagyni őket.:D
Engem az egyik kutyám:
nyüszit, rám ugrál, csovája a farkát, fogaival finoman harapdál, meg amikor megsimogattom lepisil:D
A másik meg:
rám ugrál, meg csovája a farkát!!!
szia!
Most voltam nyaralni, 1 hétig. Mikor hazaértem, a kutyám (1.5 éves mudi kan) ugrált, nyüszögött, és nyaldosott :)). Majd meg evett :)). Pedig jó dolga volt, anyukám minden nap játszott vele, kergette meg húztak kötelet is, meg simogatta nagyon sokat. De csak én vagyok az igazi gazdája, és hiányoztam neki-ő is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!