1 éves körüli babával hosszabb utazásról, ott tartózkodásról tudtok nekem tanácsot adni, ha esetleg konkrétan túl vagytok már ilyenen?
Szia! Ha 1 éves szerintem nem viselné meg annyira, max. jobban elfáradna a nap végére. A kocsiban szerintem fog tudni aludni. 12 órára való ételt tudsz pakolni, út közben úgy is többször megálltok majd. Az sem baj, ha nem tudod neki melegíteni a kaját, a babáknak a szoba hőmérsékletű kajával semmi bajuk. Legyen egy kajás táskád, minden legye egy helyen! (Étel,ital, evőeszköz,előke, törlőpapír)Az útra külön pakolj elegendő pelenkát, törlőkendőt, váltóruhát)Mindenképp vigyél játékot a kicsinek az útra is és az ottlétre is! Azt nem írtad, hogy hány napra mentek, de orvosság, lázmérő, orrszívó, orrcsepp, ilyesmik, amiket betegség esetén használtok mindenképp legyen! Ruhával nem kell túlzásba esni, 2-3 váltás legyen mindenből, body-ból vihetsz többet, melegruha mindig legyen nálatok! Most ennyi jutott eszembe. Mi 5 napig voltunk az akkor 7 hónapos kisfiammal nyaralni, semmi probléma nem volt. Ja, még pelenkából érdemes jól felszerelkezni!
Jó utat nektek!
Köszi nektek, nagyon aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam.
Még az érdekelne, hogy végig hordozóban utazott a kicsitek? És az ottlét alatt miben aludt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!