Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mit gondol a hossú utazásró...

Ki mit gondol a hossú utazásról babával?

Figyelt kérdés
Amikor 10 hónapos lesz a lányom, addigra tervezzük a nyaralást(szept). Görögországba mennénk, de autóval , Sartiba! Hosszú az út, valaki már ment ilyen messze ekkora babával? Hogy bírta?
2009. ápr. 1. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem éjjel kell menni, mi mindig úgy megyünk és a fiam végig aldni szokott..

Félévesen az Alpokba mnetünk, volt. hogy egész nap ült a hátihordóba jó levegő, míg mi kirándultunk (evett, aludt, nézelődött)

Másfél évesen Korzikára, ott is volt kocsiút, komp, de azt is bírta.

Én biztos mennék.

2009. ápr. 1. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Autóval menjetek éjjel. Pár hónaposan utaztunk autóval 1200 km-t, repültem több gyerekkel, köztük fél évessel 7-9 órát, nem lett semmi bajuk.
2009. ápr. 1. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16 hónapos a lányom, és mi vidékre szoktunk menni a nagyiékhoz, szegénynek elég fárasztó az a három óra is.Megállunk pihenni, de mégis látom rajta, hogy nem szeret olyan sokat ülni.

Az én lányom biztosan nem bírna azt a hosszú utat,de lehet, hogy nálatok nem lesz ilyen gond. Szerintem ezt te érzed, hogy egy ilyen hosszú, sok órás utat be mertek-e vállalni.

Amit előttem írtak, hogy éjjel utazzatok, az szerintem nagyon jó ötlet!

2009. ápr. 1. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, mint az előző válaszoló a 10 hónapos lányommal. Hiába utazunk 2 hetente a nagyihoz 250 km-re egyszerűen nem bírja megszokni a hosszab utakat, így én vele tuti nem mennék. De most biztos le leszek pontozva mint multkor, a hasnonló kérdésné.

Te látod, hogy a babád, hogy bírja az utazást autóval. Bár állítólag a kicsik jobban bírják, mint hinnénk. Sajnos ez nálunk nem így van.

2009. ápr. 1. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ!

Igen, gyerek válogatja, hogy mennyire bírja!

2009. ápr. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!