Nők! Mennyire tartjátok cikinek, ha egy pasin atléta van és?
Figyelt kérdés
Szal az a nagy helyzet, h már évek óta edzek és ugye előfordul, h izompólót vagy atlétát veszek fel nyáron, de zavar, h ha atlétát veszek fel akkor átüt a mellbimbóm, ami eléggé bu*s.
Szerintetek?
2013. márc. 23. 21:25
2/8 anonim válasza:
Én is szoktam atlétát hordani, mert miért is ne, főleg fehéren átüt a bimbi, dehát néha röhögünk egy sort ismerőseimmel azt kész. Az röhejesebb mikor 40 kilós gyerekek feszülnek benne.
3/8 anonim válasza:
Nem gáz! Szeretek másokon röhögni! ;P
6/8 anonim válasza:
Nekem bejön!Barátom is hord,nem értem miért lenne ciki?!
7/8 anonim válasza:
Ugyanmár, mellbimbója mindenkinek van! Mit kell azon szégyellni? Engem nem érdekel, ha átüt a mellbimbóm, pedig nő vagyok. Akit zavar egy mellbimbó látványa, az éretlen, és menjen haza vonatokkal játszani.
8/8 anonim válasza:
Nyáron az atléta egyáltalán nem ciki. Pasiknak is jár az egyszerű kényelem, főleg kánikulában.
Ha nagyon vékony az anyaga akkor valóban átüt, de ez igaz a pólóra is. Ezért amikor trikót vásárolsz, olyant keress, ami kicsit vastagabb anyagból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!