Gáz ha 13 évesen nem hordok melltartót?
A lányok közül csak egyedül én nem viselek melltartót.
Anyám szerint ilyen korban még fölösleges, meg rossz is. De annyira zavaró hogy a többi lány emiatt egy kicsit kinéz a társaságukból. :S
Félek hogy mérges lesz. :S
De azért egy topptól nem dőlne össze a világ...
Én is csináltam az el fordulós dolgot, de akkor is zavarja őket szerintem az hogy meztelen vagy felül. Egy toptól nem fog össze dőlni a világ :) Szerintem nem fognak meg haragudni. Egyébként anyukád azért gondolja hogy nem kell mert az ő szemében te mindig pici maradsz... ezt tudom anyám még mindig kicsinek néz pedig már el múltam 18.
Szerintem azok az anyukák akik nem engedik a lányuknak az ilyeneket akkor az azért van mert félnek hogy lassan már teljesen érett nő leszel, és még pár év és ki repülsz... legalább is anyámnál meg barátnőim anyukáján ezt vettem észre.
utolsó a melltartó méretezésnél a számok a mellalatti körméretre utalnak.
Csak nem fog megharagudni, ha legközelebb vásárolni mentek csalogasd a fehérnemű osztályra és kezdésnek nézz ki valamilyen toppot és kérd meg,hogy vegye meg. Azt is elmondhatod,hogy zavar a többiek előtti öltözködésnél :)
én is annyi voltam mint te amikor az első darabokat megvettem, Nem volt nagy mellem,csak zavart,hogy meztelen vagyok felül :)
Most már minden megoldódott.
Ma voltunk vásárolni, és vettünk 2 toppot. :)
Mikor szóba hoztam hogy már igazán kellene, nem haragudott meg, sőt inkább egyetértett velem! :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!