Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te adnál pénzt azért, hogy jó...

Te adnál pénzt azért, hogy jó fotóid legyenek a facebook-on?

Figyelt kérdés
facebook, modell, fotó, kifutó, divat, lány, fiú, iphone, twitter, fotózás, modell, fotomodell

2013. márc. 19. 12:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
6%
Megint nem arra válaszolsz amit én felvetettem de semmi gond.Egyébként nem pocskondiáztam senkit, te kezdtél engem pocskondiázni.Sajnálom, hogy nem érted amit leírtam, mindössze arra a válaszra reflektáltam ami a hivatásomat degradálta holmi kattintgatássá és egyenlőségjelet tett a kattintgatás és az általam említett látásmód, szakmai felkészültség, megfelelő felszerelés kombó végeredménye közé, amennyiben ez rendben van akkor az is ha én e-hulladéknak tekintem azokat a fotókat amelyek nem ütnek meg egy általam elvárt szintet. A modorommal pedig szerintem semmi gond nincs, ha itt mindenkinek legalább ilyen jó modora lenne én örülnék a legjobban.
2013. márc. 19. 18:48
 22/30 anonim ***** válasza:
Viszont szerintem ne offoljunk itt tovább, egymást meggyőzni úgy sem tudjuk, felesleges a további eszmecsere a témában. Szép estét, édesapádnak pedig szép fényeket!
2013. márc. 19. 18:52
 23/30 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek tőled kedves Kérdező mindkettőnk nevében de azért én válaszoltam a kérdésedre is valahol a rengetegben!: )
2013. márc. 19. 19:40
 24/30 Adapter007 válasza:

Nem adnék.

Mert én nem vagyok az az ember, aki azért használja a facebook-ot, hogy a lehető legjobb arcát mutassa ott.

Habár feltehetően sokan vannak, akik irigykedve nézik a mások által feltöltött "szépnek" nevezett, vagy tényleg lenyűgöző fényképeket, és ettől motiválva (lehet irigységből, lehet utánzástól, vagy csak sok a felesleges pénzük, esetleg nem akarnak lemaradni a trendtől) fizetnének azért, hogy nekik is legyen.

Nem vagyok közvélemény kutató, de tippelni lehet... szerintem van az az 5% aki fizetne, vagy fizet is érte. Lehet nem egy profinak, hanem a szomszéd "Janinak".

Annó (1900 évek első fele) nem véletlenül virágzott fel a személy-fényképezés, a szegényebbek azért mentek a fényképészhez, hogy a legszebb ruhájukban örökítse meg Őket. A történelemben volt olyan fényképész, aki drága autókat, tárgyakat tartott fenn a készülő képek kedvéért, hogy kiszolgálja azt az igényét az embereknek, hogy szebb, jobb, gazdagabb képet mutathasson róluk, s ezáltal a fényképezett Önmagáról. Az idők változnak, s a körülmények is, az emberek nem annyira. Ma már minden egyszerűbb(-nek tűnik), de a magamutogatás meglehetősen jellemző a facebookot használók körében - gondolom sok mindenkinek van hasonló ismerőse, aki folyamatosan tolja fel magáról a fényképeket, különböző helyszínekről, ruhákban, gazdagságban, magát menőnek érző pózokban, s akár műtermi képek formájában.

2013. márc. 20. 09:45
 25/30 anonim ***** válasza:
Nekem az a halálom,ha valaki tükörből fényképezi magát.Falnak tudnék menni tőle.Fiataloknál még elmegy talán,de láttam rengeteg idősebbet is.Szánalmas.
2013. márc. 20. 10:11
 26/30 anonim ***** válasza:
valaki itt nagyon kétségbeesetten próbál magának bevételi forrást szerezni. :D
2013. márc. 21. 14:56
 27/30 anonim ***** válasza:
A jó képet Te csinálod, a jó technika sokat segít.
2013. márc. 23. 11:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Láttam már kifutot belépőszintű tükrössel(EOS350D), öreg orosz üveggel(jupiter37) készült remek portrét. Ellenpélda: Hivatásos, szakképzett(profi?) által készített technikailag tökéletes, unalmas,sablonos,semmitmondó portfóliót.
2013. márc. 23. 11:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 1. 00:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Kóti Réka. Érdemes rákeresni. Érdekes
2013. ápr. 3. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!