Te adnál pénzt azért, hogy jó fotóid legyenek a facebook-on?
Nem adnék.
Mert én nem vagyok az az ember, aki azért használja a facebook-ot, hogy a lehető legjobb arcát mutassa ott.
Habár feltehetően sokan vannak, akik irigykedve nézik a mások által feltöltött "szépnek" nevezett, vagy tényleg lenyűgöző fényképeket, és ettől motiválva (lehet irigységből, lehet utánzástól, vagy csak sok a felesleges pénzük, esetleg nem akarnak lemaradni a trendtől) fizetnének azért, hogy nekik is legyen.
Nem vagyok közvélemény kutató, de tippelni lehet... szerintem van az az 5% aki fizetne, vagy fizet is érte. Lehet nem egy profinak, hanem a szomszéd "Janinak".
Annó (1900 évek első fele) nem véletlenül virágzott fel a személy-fényképezés, a szegényebbek azért mentek a fényképészhez, hogy a legszebb ruhájukban örökítse meg Őket. A történelemben volt olyan fényképész, aki drága autókat, tárgyakat tartott fenn a készülő képek kedvéért, hogy kiszolgálja azt az igényét az embereknek, hogy szebb, jobb, gazdagabb képet mutathasson róluk, s ezáltal a fényképezett Önmagáról. Az idők változnak, s a körülmények is, az emberek nem annyira. Ma már minden egyszerűbb(-nek tűnik), de a magamutogatás meglehetősen jellemző a facebookot használók körében - gondolom sok mindenkinek van hasonló ismerőse, aki folyamatosan tolja fel magáról a fényképeket, különböző helyszínekről, ruhákban, gazdagságban, magát menőnek érző pózokban, s akár műtermi képek formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!