Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak hogy ne legyenek...

Mit csináljak hogy ne legyenek ilyenek az emberek velem? 15/L

Figyelt kérdés
Képet nem akarok feltenni,se küldeni 1-szer tettem fel ide azt mondták átlagos vagyok de nem is ez a kérdés lényege.Az osztályban,iskolában mindig azt mondták hogy ronda vagyok,de ahhoz már hozzászoktam hogy biztos azért mert tudják csendes vagyok,nem szólok vissza.De idegenek is pl ma is.Van fent egy kép facebookon rólam meg az egyik lány osztálytársamról.És a lánynak egyik lány ismerőse odaírta alá rám értve hogy ki az a csúnya lány melletted? Elrontja a képet.De már elegem van,hogy még idegenek is ezt mondják.

2013. jan. 10. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet, majd eldöntjük mi csúnya/mi nem :D
2013. jan. 10. 18:44
 2/4 anonim válasza:
tudod kicsit egyszerübb lene a dolgunk ha látnánk szoval egy kép jol jönne
2013. jan. 10. 18:56
 3/4 MissYvonne válasza:
100%
Merj visszaszólni.;)
2013. jan. 10. 19:59
 4/4 Adapter007 válasza:
100%

Gyökerekkel ne foglalkozz. Tudom könnyű mondani, de szard le. Ne süllyedj le a mocskolódás szintjére, kár az energiáért.

Amúgy meg láttam tizenéves lányt szépnek, és 25éves korában nem szépnek. S fordítva is, tiniként nem volt bombacsaj, na de húsz évesen...

2013. márc. 20. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!