Te adnál pénzt azért, hogy jó fotóid legyenek a facebook-on?
Figyelt kérdés
facebook, modell, fotó, kifutó, divat, lány, fiú, iphone, twitter, fotózás, modell, fotomodell2013. márc. 19. 12:56
1/30 anonim válasza:
Nem. Aki szép, az amúgy is szép, aki nem, az meg nem... Persze egy profi sminkes, fodrász, jó beállítás stb. sokat tud dobni egy emberen, de lényeg a lényeg, én nem adnék. Csinálnék magamról egy jót, aztán max. photo shop :)
2/30 anonim válasza:
Szeretem ezt a hozzáállást, hogy majd Ő csinál egy jó fotót, ezt szakemberek biztos viccből tanulják évekig és azért vásárolnak felszerelést mondjuk 2M Ft-ért, hogy Te otthon a 20e Ft-os szappantartóddal hasonlót tudj csinálni, nulla szakmai felkészültséggel. :)
Nem baj, szerencsére van aki tud és hajlandó is áldozni arra, hogy értékelhető képek készüljenek róla.
3/30 anonim válasza:
direkt a FB-ra nem csináltatnék képet, de ha lenne egy profi fotós által készített képem, biztos kiraknám.
4/30 anonim válasza:
Nem adnék pénzt fotókért, nem látom értelmét, ez felesleges pénzkidobás. Nekem vannak jó képeim, magam csináltam, nem kell hozzá fotósnak lenni, sem milliós gép.
5/30 anonim válasza:
"értékelhető képek készüljenek róla"
Persze, persze... értékelhető képek... szép is az, na de FB-re? Minek oda?
6/30 anonim válasza:
Tekintve, hogy a facebook-on az ismerőseim nézegetnek (úgy állítottam be, hogy más nem láthat), úgyis tudják, hogy nézek ki, teljesen felesleges szépíteni a valóságon.
7/30 anonim válasza:
nem. általában jó képek készülnek rólam, a beállított képek pedig elég gázosak tudnak lenni
8/30 anonim válasza:
"...nem kell hozzá fotósnak lenni, sem milliós gép."
Ezért képzeli magáról az összes gyökér akinek van valami olcsó belépő százezres tükrös gépe, hogy Ő fotós, gratulálok. Fogorvoshoz sem jársz?
9/30 anonim válasza:
Attól hogy te nem tudsz fotózni egy gagyi 20ezres géppel attól még más tudhat... ehhez nem kell kijárni semmilyen iskolát hogy lenyomj pár gombot, vagy hogy lásd mikor jó egy beállítás, fények, árnyékok, stb. Mert jó minőségű képet már a 20ezres gép is csinál. Óriási felbontásúra meg nincs szükség fészbúkra.
10/30 anonim válasza:
Nem. Így is elég jó a profilképem, azon kívül meg nem töltöttem fel más képet az elmúlt 2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!