Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ki az aki bizonytalan...

Lányok, ki az aki bizonytalan az öltözködésben?

Figyelt kérdés
Esetleg duci vagy és szexibben öltöznél, vagy túl konzervatív az öltözködésed de nem mert változtatni rajta?

2013. márc. 16. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem igazán vagyok bizonytalan, de amikor nem az iskolába megyek, akkor kreatívabban öltözködöm. Iskolába soha nem vennék fel cicanadrágot, de a szüleimmel simán. (először velük sem vettem fel, mert nem tartottam jónak, de után rájöttem hogy nekem tetszik. :D) Nem vagyok duci, de iskolába még rövidnadrágot sem vettem eddig föl.. Idén talán felveszek.. De van nálunk egy bámulós tanár (fúúúúúj) és majd amikor vele nincs óránk. :DDD
2013. márc. 16. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bizonytalan, ami tetszik azt felveszem,hogy ha jól is áll. Ennyi, nem bonyolítom túl. Normál testsúlyom van, de így is sokszor kilógok a sok vékony csaj közül. Nem tud érdekelni,én nagyon jól érzem magam a bőrömben.
2013. márc. 16. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy kis felesleg rajtam.Viszont szerintem egész jól kezelem az öltözködés terén.Elég divatbolond vagyok.Persze felvennék szűk pólókat többször,csak úgy magába.Sajnos van egy egészen kicsi hasam,ami miatt inkább nem...
2013. márc. 16. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem. Szerencsés alkatom van, vékony vagyok, csinos, és nem a rajtam lévő ruhától függ a jókedvem. Szerencsére ugyanolyan jól érzem magam csinos ruhában, mint egy farmer-póló öltözékben.
2013. márc. 16. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy vékony vagyok és ezért nem merek "szexin", feltűnően öltözködni, pedig van pár ruha, amit szívesen felvennék. Ennek oka, hogy elég sokszor kapom meg, hogy "jajj, milyen vékony vagy, miért nem eszel rendesen?, hol találsz ilyen kis méretű nadrágot?" stb... és leginkább ezt szeretném elkerülni, ezért nem változtatok az öltözködésemen.
2013. márc. 16. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Rajtam van par plusz kg. (165/66) Altalaban kenyelmesen öltözködöm, amihez epp kedvem van, egyik iranyba se viszem tulzasba. Neha felprobalok szelsöseges stilusu ruhakat, de nem merem megvenni, meg ha tök jol is all, mert felek, hogy ugy se hordanam, hiszen en olyan vagyok...

22L

2013. márc. 17. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
NEM olyan vagyok, bocsi.
2013. márc. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!