Szerintetek mennyire elfogadható a hétköznapi vagy alkalmi öltözködésben, hogy egy amúgy teljesen hetero, de szép lábú pasi vegyen fel hosszú szárú (térd- vagy comb-) csizmát?
Köszi az eddigi válaszokat!
Második hozzászólónak: igen, nadrágra húznám rá, különben nem látszódna, hogy hosszú szárú csizmáról van szó. Pont ez a formabontó benne. Természetesen nem annyira nagyon feszes cicanadrágra gondoltam, mint amit egy hölgy venne fel hozzá, hanem picit bővebbet, de a csizma így is érvényesülhetne.
Nem tudnál képet mutatni, hogy pontosan mi az elképzelésed?
Combcsizma nagyon gáz lenne, kb mint egy nőimitátor. Azt nem tudom heteroszexuális férfin elképzelni sem.
Ilyesmit esetleg igen:
Hmm, nem tudom. Én azt pártolom, ha egy férfi bakancsot hord (ízléseset persze), számomra már maga a csizma is fura lenne. Még a térdig érő hagyján, de a combközépig érő csizmát még csajokon is k.rvásnak találom, nem hogy egy pasin... Nekem nagyon nem tetszene, azt hiszem.
20/L
Köszönöm mindenkinek a választ! Számítottam rá, hogy a negatív megítélés lesz túlsúlyban. És persze arra is számítok, hogy "leb.ziznak", bár elég visszás, ha valakit pusztán egy ruhadarab után ítélnek meg, de egy ilyen csizma esetén ez talán érthető. A nőimitátori külső viszont ettől még biztosan fényévekre van és nem is ez a cél.
Valaki kért fotót is az elképzelésről, nos erről lenne szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!