Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 éves lánynak magassarkút?

15 éves lánynak magassarkút?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az ilyesmi cipők, szeretnék venni tavaszra egy cipőt, de félek, hogy kinéznének benne...

Nem 15-nek nézek ki, 18-nak inkább...pedig nem festem magam, nincs kinn semmim a ruhából, kitűnő tanuló vagyok (ezeket azért írtam csak le, hogy egyértelművé váljon számotokra, nem vagyok az a tipikus mai tini****csa)

[link]

Tudok bennük járni, a téli csizmám is hasonló talpú volt, de suliban nem abban voltam (váltócipő)

Félek, hogy megbánnám később...

Tetszeni nagyon tetszik, persze nem mindig ebbe lennék, van edzőcipőm, deszkás cipőm, balerina...

Szerintetek?

(optikailag vékonyít, magasít, és ez is csábít nagyon...)

2013. márc. 8. 12:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
15éves vagyok,és van egy ugyan ilyenem,kékben.Ma mentem benne először egész napot.A sarka nem tört,viszont elől a lábfejemnél,ahol véget ér a cipő a sulis nap végén fájt.Na meg ajánlott egy betét bele,mert ha nem mezitláb húzod,hanem harisnyával,akkor csúszkálni fog benne a lábad és a sarkad ki fog járni.Attól függetlenül,hogy a lapos talpú cipők kényelmesebbek,nem bántam meg,hogy megvettem.Nagyon szeretem,és a magasság nem érezhető.Amint mondtam,egyedül a lábfejem fájt más nem volt:)
2013. márc. 8. 16:28
 22/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm !

A méretezése rendes? Mert 40es lábam van...ebből mi kéne? 29? 40?

Lúdtalpbetét jó bele?

Neked is ugyan ez a Deichman-nos? :)

2013. márc. 8. 16:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Most vettem észre,hogy kicsit más,mert szélesebb a platform része.De nem hiszem,hogy ez olyan sokat számítana,mert a fazon,meg minden más ugyan az :)De igen deichmann-ból van :)
2013. márc. 8. 16:33
 24/25 anonim ***** válasza:

21-23 as vagyok.Közben láttam a többi kérdésed :)

Nekem is volt egy időben lúdtalp betétem.Annyi,hogy az én betétem pont,hogy passzentos bele.Tehát szerintem bele megy,mert átlagos méretre van.

38-as lábam van,és 38as a cipő.Szóval az enyémnek jó a méretezése :)

2013. márc. 8. 16:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Úristen, azthittem valamilyen nagyon merész cipőt linkelsz... Nemtudom milyen suliba jársz, de nálunk táncórákon kifejezetten tanítják a lányokat magassarkúban járni, én ugyanannyi idős vagyok, mint Te, és hordom a magassarkú kiscsizmát téli ruhákkal, stb. És én vagyok a legjobb tanuló, tudod aki lemondha a magassarkút az nem tudja mi a nőiesség... nyugodtan vedd fel, ez egy szolid darab, és aztmondják 15 éves korban kell lecserélni a lapos balerinát egy kis sarokra.... Nem beszélve arról, hogy meg kell benne tanulni járni is... Lányok vagyunk!!!!!!
2014. jan. 18. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!