Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 éves lánynak magassarkút?

15 éves lánynak magassarkút?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az ilyesmi cipők, szeretnék venni tavaszra egy cipőt, de félek, hogy kinéznének benne...

Nem 15-nek nézek ki, 18-nak inkább...pedig nem festem magam, nincs kinn semmim a ruhából, kitűnő tanuló vagyok (ezeket azért írtam csak le, hogy egyértelművé váljon számotokra, nem vagyok az a tipikus mai tini****csa)

[link]

Tudok bennük járni, a téli csizmám is hasonló talpú volt, de suliban nem abban voltam (váltócipő)

Félek, hogy megbánnám később...

Tetszeni nagyon tetszik, persze nem mindig ebbe lennék, van edzőcipőm, deszkás cipőm, balerina...

Szerintetek?

(optikailag vékonyít, magasít, és ez is csábít nagyon...)

2013. márc. 8. 12:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan felveheted. Ez egy finom, ízléses cipő.
2013. márc. 8. 13:21
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
Most ez komoly? LOL azt hittem hogy valami rémesen csicsás, tűsarkú, platformos cipőt néztél ki XD ezt szerintem mindenhol engedik, vagyis nálunk az ország egyik legjobb sulijában egy ennél 2x durvább se téma:D
2013. márc. 8. 14:25
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 8. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
42%

8-as!

Képzeld, én pedig olyan iskolába jártam. Nem olyan régen.

Még színtelen körömlakkot sem használhattunk. Aki kifestette a körmét, azt hazazavarták igazolatlan óra kíséretében.

Magassarkú/ magastalpú szintén tilos volt.

Még a szoknya hossza is szabályozva volt.

2013. márc. 8. 14:32
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
szépe ez a cipő, szolid, de mindennapi viseletre elég kényes és magas is. Én vennék egy laposabbat is (nem töklaposat) és váltogatnám a kettőt. A lábnak is az tesz jót, ha nem mindig magasat hordasz.
2013. márc. 8. 14:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :))
2013. márc. 8. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szolid ez a cipő, nyugodtan vedd fel :)
2013. márc. 8. 15:27
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

És mennyivel járok jobba ha itt megveszem ennyiért, mint kínainál 3000-ért?

Fél év garancia, tudom, de a kínai se megy szét fél év alatt... ez se valószínű hogy fog...

2013. márc. 8. 15:36
 19/25 Andii1 ***** válasza:
50%

14..!!

A lakkozásért nálunk is haza küldik az embereket.. magassarkút/telitalpút se szabadna viselni.. de nekem eddig nem szóltak szóval ennyi...melyik megyébe jártál hit suliba?

2013. márc. 8. 15:49
 20/25 anonim válasza:
szerintem ez egy abszolút visszafogott stílusú cipő, nyugodtan hordd amikor jónak látod, és ha kényelmesen tudsz benne menni akkor semmi gond, az egészséges részhez annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem minden nap van rajtad és nem 20 cm-es sarkú cipőről beszélünk, addig nem árt. Ha tartassz tőle, hogy az új osztálytársaid vagy a tanárok milyen szemmel néznek majd rád, akkor ne az első nap menj abba. De egyébként egy rossz szava nem lehet senkinek, abszolút felveheted suliba.:)
2013. márc. 8. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!