Duci lánynak magassarkút?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány helyen, hogy a duciknak sokszor jobban áll, nőiesebb egy magassarkú, mint a lapostalpú.
Nekem csak az a bajom, hogy megteszek 5 lépést magassarkúban és elkezd fájnia lábam. :/ A törpesarkút rühellem, szerintem undorító.
Szóval, valami ilyesmit vegyek: [link]
vagy:
[link] (ez a max. magasság, amit még talán elbírok)
nem hordanám minden nap, de néha jó lenne, hogy nőies ruhához nem veszek tornacipőt :D
2012. aug. 27. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem de ez csak az en velemenyem hogy igen a magassarku szerintem jol all, mert csinositja a labat, feneket. Ami a magassarkut illeti azt mondod faj a labad bennuk, vegyel platform magassarkut az nem nyomja annyira a talajhoz a labfejed mert elol is jo tartasa van, [link] (ez pl lehet kisebb sarku is) Vagy esetleg magastalpu szandalt [link]
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez jó ötlet,szandált szerintem már nem annyira érdemes venned,max leárazáson,mert lassan jön az ősz:(
De vehetnél éktalpú vagy vastagabb sarkú félcipőket.
Mondjuk ilyesmire gondolok ami a sarkakat illeti:
3/3 anonim válasza:
Szerintem telitalpú cipőket keress, de igazából csak felpróbálás után tudod eldönteni, nekem van olyan telitalpú, amibe 2 lépést nem tudtam megtenni, de van olyan 10 centisem, amibe kibírnék egy egész napot. Cipőtől függ. :) De a telitalpúak ált. kényelmesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!