Egy 13 éves lánynak hány centis telitalpú magassarkút vennél?
Hát mostmr így felnőttként semmilyet, mert úgy gondolnám, hogy egy 13 évesnek még nem való magassarkú, ha az én lányomról lenne szó (még nincs lányom), akkor max 5 centiset, de tudom, hogy amikor 13 éves voltam, akkor összespóroltam a zsebpénzem és megvettem a lehető legmagasabb és legextrémebb telipalpú cipőt (citromsárga volt, tornacipő orral, fűzős és fehér telitalppal, valami szörnyűség, de akkor nagyon vagány voltam vele).
Szóval ha te vagy az a lány, akkor nyugodtan vegyél amilyet akarsz, egyszer élünk, ha meg az anyukája vagy, akkor meg mindegy mit írunk, mert úgyis olyan cipője lesz a csajszinak, amilyet ő szeretne.
5.?: OO hátnem tudom..11évesen hordtam akkorát..higgyétek el egy 13 éves lány a mai világban már egyátalán nem kislány.:) Mondjuk attól függ..de akiket én ismerek azok már kész nők.: ) És én is az voltam már annyi idősen..szerintem ha tud benne menni és nem taknyol el akk mehet egy 10centis is.; )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!