Tudnátok olyan ruhákat írni, amik jól állnak így tavasszal egy 17 éves srácon?
Igazából jelenleg kb. semmim nincs egy szürke adidas pulóveren kívül és pár Takko-s rövid- és hosszúujjú pólón kívül. Kb. 20-25.000 Ft-om lenne rá, bár nem tudom, ennyivel egyáltalán érdemes elindulni?
Van egy probléma is, mégpedig hogy Szolnokon lakom és itt kb. semmi divatosabb bolt nincs, csak Hervis,New Yorker, Saxxo, Levi's, Mustang, Devergo és egy Háda.
A Saxxo,Levis, Mustang nagyon drága, ott egy farmerra elmenne az egész pénzed.
A Devergo megfizethető és fiatalos. Ott nézz körbe, farmert és ingnyakú pólót vegyél, azok divatosak, fiatalosak!
Köszi:)
Ahogy nézem, egy farmer ott is 20 fölött van azért.Mondjuk farmert tudnék venni egy 13-1-ért a Mustangban, a múltkor voltam.Viszont akkor a pénzem fele elment.És szeretnék egy cipőt is venni, jelenleg egy Nike van, ami már kb. másfél éves.A Deichmann-ban néztem, Memphis cipők vannak 6-7-ért, szerintem az jobban illene hozzám, mint a sportosabb cipők, amiket a Hervisben árulnak.
Mmint hogy a Devergoban van 20 felett.Ez van 18-ért, megvan másik 2 19.900-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!