Miért utálja mindenki a plázacicákat?
butaságukat észre lehet venni ilyen "apró" jelekből,szavakból,mondatokból.:-jaaaj leesett a műkörmöm
-cuki, CSI-zés: hajCSI cukCSI köszCSI
puszCSI, stb stb.
NEM MINDENKI UTÁLJA!
de ne várd el h egy rocker csaj ne utálja a plázamajmokat,mert csak nyávogni tudnak h elkenődött a sminkje,5percenként elkezd fésüködni,állandóan tükörbe nézi magát kb.és csak olyan cuccokat vesz fel amit más is.ezáltal nem tudja kialakítani a saját ízlését.nincs egyénisége,mert egymást majmojják::))
de azért milyen érdekes, hogy egyesek százezreket költenek magukra hogy ök jobbak, szebbek legyenek jobban szeressék öket stb stb, és igen ezért fizet hogy öt utálják! aki meg otthon befesti a haját meg a körmét és felvesz egy csinos ruhát, föz egy finomat (MERT TUD FÖZNI) érdekes azok boldog nök, mert szeretik öket...
aztán jön a szingli szöveg, "nekem nem kell senki én szingli vagyok" - ja anyukám mert NEM KELLESZ senkinek..
Héhéhéhééééééé srácok!!!Isten ments hogy utáljam...
Imádom öket olyan jo belesmárolni egy cuki cicába...
Én meghalnék nélkülük.
A férfiak azért szeretik/a nők azért utálják őket
Mert ingyenprostik!
MErt az értelemtől távol állnak, csak a külsővel törődnek, és lenézik a többi lányk akinek nem az a főproblémája hogy milyen ruhát vegyen 10 000-ért...
Attól hogy valaki ad amgára még nem plázacica, ha csak az érdekli hogy hogy néz ki ő, és úgy pasizgat hogy hogy néz ki a fiú akkor az!
Utolsó teljesen telibe trafáltál,azér mert sok csajnak könnyebb hízni mint egy disznónak,és gusztustalannak lenni,igen ezér a testért tenni is kellene vmit,a pasik esetében meg könnyebb őket lek..rvázni,mert hát nézzenek már magukba,de milyen érdekes,hogy csak a nyikhajok meg az igénytelen pasik szídják őkwet akik inkább elbújnának jó messzire.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!