Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Spanyolországban szinte...

Spanyolországban szinte mindenki az Inditex (ZARA, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius) ruháiban jár?

Figyelt kérdés
Szinte minden utcasarkon van egy üzlete ezeknek az üzleteknek Spanyolországban, így nagyon-nagyon sokan ezekben az üzletekben vásárolnak a spanyolok közül? Mert eleve Budapesten csak 4 üzlete van a ZARA-nak, és mégis az egyik legkedveltebb márka, akkor mi a helyzet Spanyolországban? Csomószor jön veled szemben ugyanaz a ZARA-ruha?
2011. aug. 15. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mert az Inditex egy spanyol óriáscég. Eléggé érthető, hogy Spanyolországban, a saját hazájában erőteljesen jelen van.
2011. aug. 15. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mivel az a 'hazai',gondolom igen elég sokan vásárolnak ott:)
2011. aug. 15. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

azért Spanyolország elég nagy, szóval nem biztos, hogy állandóan szembe jön veled az utcán az Inditexes ruhád.

Mindenesetre ott az az alap, azt mindenki megengedheti magának. Így gondolom kevésbé menő mint nálunk.

2011. aug. 15. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ott is nagyon menők ezek a rucik, de mivel minden nagy márka, ami nem angol az spanyol, és nekem speciel jobban is tetszenek a spanyol márkák rucijai, bár én nagyon elfogult vagyok, mert imásom a spanyol nyelvet, kúltúrát, magát az országot, de tény, hogy ezeket a spanyol márkákat nem azért, hanem ettől függetlenül is imádom, a zara, mango, oysho a legjobbak! :)

Mivel sokkal nagyobb ország mint a mi kis hazánk szerintem elenyésző ott az a "pár" üzlet. Azt viszont nem tudom a német márkák náluk mennyire vannak jelen, mert ugye itthon, azért akad belőlük bőven.

2011. aug. 15. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én laktam spanyolországban 2 évet és ahol én laktam (valencia) ott ez egy olyan márka mint itthon olyan helyek ahol egy poló 1000forint nadrág 3000 ilyenek. szóval ott a tehetősebbek nem ezekben járnak..
2011. aug. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!