Spanyolországban szinte mindenki az Inditex (ZARA, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius) ruháiban jár?
azért Spanyolország elég nagy, szóval nem biztos, hogy állandóan szembe jön veled az utcán az Inditexes ruhád.
Mindenesetre ott az az alap, azt mindenki megengedheti magának. Így gondolom kevésbé menő mint nálunk.
Szerintem ott is nagyon menők ezek a rucik, de mivel minden nagy márka, ami nem angol az spanyol, és nekem speciel jobban is tetszenek a spanyol márkák rucijai, bár én nagyon elfogult vagyok, mert imásom a spanyol nyelvet, kúltúrát, magát az országot, de tény, hogy ezeket a spanyol márkákat nem azért, hanem ettől függetlenül is imádom, a zara, mango, oysho a legjobbak! :)
Mivel sokkal nagyobb ország mint a mi kis hazánk szerintem elenyésző ott az a "pár" üzlet. Azt viszont nem tudom a német márkák náluk mennyire vannak jelen, mert ugye itthon, azért akad belőlük bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!