Falún lakom én vagyok az egyetlen e mo és mindenki leb uzizik törödjek vele?
Figyelt kérdés
tudom hogy ez nem pont ez a kategoria mielőt bele kötnétek2011. aug. 11. 20:48
2/6 anonim válasza:
Ember az emó már 2 éve lejárt, de lehet, hogy több. És azért nem tudsz rendesen írni, mert felvágtad az eredet?
3/6 anonim válasza:
Először, is tanulj meg írni.
Ha már megtanultál írni, nőj fel és vedd már észre, hogy szánalmas amit csinálsz. Inkább találd meg önmagad, ne egy 5 éve lejárt divatirányzatot majmolj.
Ez volt a napi jó tanács.
4/6 anonim válasza:
Ha csak magát az öltözködési stílust követed, akkor legalább más vagy mint a többiek, nem kell velük túlzottan törődni, de jó lenne beújítani valamit.
5/6 A kérdező kommentje:
De én ezt nem a divat miatt csinálom hanem mert ugy érzem hogy a sok rapper köcsög meg ilyenek nem illenek hozzám hanem az emo
2011. aug. 12. 06:58
6/6 anonim válasza:
Nem b*zi vagy, csak így fejezik ki, hogy egy szánalmas sz*r vagy. A b*zik nem tehetnek róla, hogy azok, te viszont igen. Nőjj fel, legyél férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!