Csak szeretném megnyugtatni magam, hogy nem én vagyok az egyetlen aki fél éjszakákat ébren tölt. Holott mindenki azt mondja most pihenjem ki magam. Kíváncsi vagyok, ti mit tesztek, hogy könnyebben sikerüljön pihenni?
Kisbabat varsz?
Amikor en babat vartam, egyfolytaban tudtam volna pihenni, aludni.
Setalj nagyokat, es sokat, talan ugy konnyebben megy az ejszakai alvas.
Megnyugtatlak, hogy én sem tudok aludni, leszámítva az első trimesztert, amikor mindig tudtam volna. AZóta sajnos éjjelente 2-3 órát nem alszom. Sajnos nekem a langyos tej, a kamilla tea, és egyéb népi hagyományok nem váltak be. Talán annyi, hogy lefekvés előtt már nem iszom, hogy legalább a pisilés ne legyen ok a felkelésre, de ez is keveset használ.
Kitartás! 33 heteske
Én még csak 7 hetes pocakos vagyok,de 2 hete 2-3 órákat alszom éjszaka,a munkahelyemen 9 órától meg már úgy vagyok mint egy holtkóros,akkor már tudnék aludni :(
Páromnak mondtam hogy bevállalok éjszakai melót és nappal meg aludni fogok! :)
Nem tudom meddig lesz ez így,de már nagyon ki vagyok merűlve.
Szia!
Nem tudom hány hetes vagy,én az elejét át tudtam volna aludni.
Most a végén vagyok -38. hetes-nagyon fáradtnak érzem magam,de éjjel mégis alig megy az alvás.Így olyan vagyok mint akin átment az úthenger!
Nem tudom az elején vagy-e vagy a vége felé, de elárulom neked, hogy én az első három hónapban szinte semmit nem aludtam. éjjel 1-kor kinyílt a szemem és vége volt mindennek.
Az egésznek a harmadik hónap után lett vége. Sajnos mint én már ezt kitapasztaltam ezzel jár. Valaki a Wc-t öleli én pl egyszer nem hánytam, valaki meg "idegbeteg" mint pl én voltam álmatlansággal párosítva.
Megoldás? mondtak meleg tejet lefekvés előtt,pohár bort esténként kicsit bekábulsz tőle :), aztán homeopátiás bogyót strychnos nux-vomica 9ch, kamilla tea, hát nekem igazából egyik sem segített hanem elmúlt a harmadik hónap után. próbáld ki valamelyiket amelyiket írtam hátha veválik vmelyik.
addig is kitartást :)
Ma éjjel negyed 2 és 4 között mést sem csináltam, csak egyik oldalamról fordultam a másikra.
Az alvás egy rémálom, múltkor is ez volt egymás után 2 éjszaka, aztán a 3. este fentmaradtam éjfél utánig, így sikerült végigaludni azt az éjszakát.
Pedig nappal egyáltalán nem szoktamm sem aludni, sem pihenni.
De ma újra kezdődik.
Ráadásul most már reggel kelni kell, viszem a fiamat a suliba, meg a munkahelyemre is be kel még párszor menni, elrendezni a dolgaimat.
Üdv 31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!