Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért cikizi mindenki a Fila...

Miért cikizi mindenki a Fila táskát?

Figyelt kérdés
Most attól, mert mindenkinek ilyen van és olcsón vette, attól még miért kell cikizni? Ott van például az a Converse cipő. Egy darab szar, mindenkin olyan van, a fele az is hamisítvány, azt miért nem cikizi senki? Ja, hogy mert drága? Akkor azt hiszem válaszoltam is a saját kérdésemre.
2011. szept. 21. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
mert ciki
2011. szept. 21. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell cikizni mert ezzel az akcióval a Fila (egy nagy márka) lesüllyedt a Tesco (amely az olcsó, sz@r minőségű dolgokról híres) szintjére az emberek szemében.
2011. szept. 21. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ciki, én is most vettem magamnak és örülök, hogy jó áron hozzá jutottam egy olyan táskához, ami tetszik is, mert sosem tehettem meg, hogy drága cuccot vegyek magamnak.Én nem a divat után megyek, és magasról le k@ksizom,hogy ki mit gondol.Attól, hogy másnak nem tetszik, meg cikizi, nekem még tetszhet.Senki véleményére nem adok! :)
2011. szept. 21. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Én amúgy is szeretem a Tesco (amely az olcsó, sz@r minőségű dolgokról híres)dolgokat!
2011. szept. 21. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
azt hallottátok h tescóból azért nem lehet lopni, mert a termékek ára sokszorosa a valódi értéküknek, így aki lop, az nem is lop hanem hazavisz?
2011. szept. 21. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged nem zavar, hogy a táskád egy 5 perces séta során minimum 3x köszön vissza rád másokról, akkor engem miért zavarjon? Én viszont, ha szeretnék egy olcsó táskát, varratok magamnak, vagy kimegyek a piacra és lealkudom, és abból nem lesz még egymillió ugyanolyan.
2011. szept. 22. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Nekem pont az tetszik ebben az egészben, hogy sokunknak van egyforma FILA táskája és ha észrevesszük, hogy jé neki is meg nekem is egyforma van, kedvesen egymásra mosolygunk, hogy hát igen táska testvérek vagyunk. Egyszóval a FILA táskák közelebb hozzák a magyar embereket egymáshoz.
2011. szept. 22. 08:13
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Mert extrém-gáz... mindenkinek az van, soha többé nem vennék filát semmiből... alááááz.....
2011. szept. 22. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:

A konzerv is ciki hidd el, de azt már párszor letárgyaltuk.

Én nem tudom mennyi most a fila, hallottam, hogy a tescoba most akció van, de nem járok a tescoba, mióta durván felemelték a babaruhákat. De én nem szeretek tömeg lenni, nem szeretnék olyan ember lenni, akiből 12 egy tucat. Nem cikizem, de ha lehet nem hordom, inkább veszek olyan táskát ami nem jön velem szembe, de ugyanez a kabát és a cipő téren is.

2011. szept. 22. 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Fila gáz.. mig mész az utcán folyton azt látod.. Az én szememben a converse is gáz.. nem szeretem vannak converse cipők amik nagyon tetszenek, de nem szeretem a töemggyártású cuccokat.. meg a converse táska..újabban mindenkinek az van mert anyuciapuci gazdag vagy mert msot nagy divat...épp ezért nem leszek kis divatmajom ^^
2011. szept. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!