Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem tartjátok gáznak, hogy...

Ti nem tartjátok gáznak, hogy az emberek nem képesek kiöltözni a színházba?

Figyelt kérdés
Azt gondolná az ember, hogy oda értelmes(ebb) egyének járnak, felérik ésszel, hogy nem lehet elmenni olyan ruhába, amibe kisboltba vagy kocsmába ugrunk el. Némelyiken olyat tudok nézni, hihetetlen, én még hétköznap is "elegánsabban", igényesebben öltözködöm, mint ők ilyen helyre. Persze, nem kell estélyiben érkezni, de úgy gondolom, hogy egy fekete ruha vagy szoknya egy szebb felsőrésszel, elegánsabb cipővel( tornacipő? bakancs?...) azért nem nagy elvárás. Persze a péntek esti buliba kötelezően ki kell rittyenteni magukat (mondom ezt úgy, hogy én is 18 éves vagyok, én is sokat bulizom).
2013. febr. 27. 17:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%

A színházlátogatás, az egy ALKALOM. Ilyenkor illik megadni módját, sőt, ettől még ünnepélyesebbé válik.

Persze akinek annyira futja a személyiségéből, hogy az otthoni mackónaciban meg buzzancspapucsban "leugorjon" a színházba, esetleg még a bevásárlószatyrait is magával viszi és leteszi az üléssorok közé... hát lelke rajta, saját magát minősíti vele.

2013. márc. 24. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem járok színházba, gyenge poénokon röhögni.
2017. máj. 19. 14:55
 23/23 anonim válasza:
Nyugat-európai országokban abszolút nem öltöznek ki a színházba járók. Három országban is dolgoztam színházban (persze nem színészként :)). Egyedül a párizsi színházakban öltöztek ki. Máshol abszolút sehol sem.
2019. dec. 18. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!