Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem tartjátok gáznak, hogy...

Ti nem tartjátok gáznak, hogy az emberek nem képesek kiöltözni a színházba?

Figyelt kérdés
Azt gondolná az ember, hogy oda értelmes(ebb) egyének járnak, felérik ésszel, hogy nem lehet elmenni olyan ruhába, amibe kisboltba vagy kocsmába ugrunk el. Némelyiken olyat tudok nézni, hihetetlen, én még hétköznap is "elegánsabban", igényesebben öltözködöm, mint ők ilyen helyre. Persze, nem kell estélyiben érkezni, de úgy gondolom, hogy egy fekete ruha vagy szoknya egy szebb felsőrésszel, elegánsabb cipővel( tornacipő? bakancs?...) azért nem nagy elvárás. Persze a péntek esti buliba kötelezően ki kell rittyenteni magukat (mondom ezt úgy, hogy én is 18 éves vagyok, én is sokat bulizom).
2013. febr. 27. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"ugyan úgy" egyben írandó! :D Helyesen:"ugyanúgy"! :D

Itt a pont! ;)

2013. febr. 27. 20:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Kövezz meg egy elgépelésért. Azért van különbség.
2013. febr. 27. 20:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Jól van, na - ez akkor is vicces volt... :))
2013. febr. 27. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ha suliból mennek a fiatalok nem öltöznek ki, mert nem érdekli őket a dolog, azért mennek, mert "muszáj".
2013. febr. 27. 20:09
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Én közepesen vagyok ezzel.

Egy FARMERT,igen farmert húztam fel legutóbb egy kék egybetalpúval és egy kék blézerrel.A kék blézer alatt fekete csinos ing volt.Nem nézett ki hülyén és elfogatható volt.

Tehát valamennyire egyetértek veled.De volt már régebben olyan is,hogy dorkóban,meg pulcsiban mentem az osztállyal... helyzettől függ.

2013. febr. 27. 20:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a farmer belefér, ha a felsőrész és a cipő egyensúlyozza a szettet.
2013. febr. 27. 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekünk a sulis színház nem muszáj, hanem választható volt. Vagyis aki ment, az felöltözött rendesen. Akinek volt (akár tesóé, tök mindegy), de fekete szövetkabátot is sokan vettek fel.
2013. febr. 28. 14:03
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Ráncoltam a homlokom, miért van ilyen kevéske hozzászólás a kérdésedhez, Kérdező, de valószínűnek tartom, hogy azért nem írnak ide többen, mert ha elmondják a saját véleményüket, ami nem egyezik a tömegével esetlegesen valamilyen eltér attól, lehurrogják őket.

A ruha tenné az embert? Szerintem ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet. Akadnak szélsőséges és megkérdőjelezhető-ízlésű egyének, persze. De ha undorodsz, nézz más felé és ne beszéld ki őket a hátuk mögött. Én személy szerint jól érezni magam megyek oda, nem azt lesni, ki hogyan rittyentette ki magát az aznapi előadásra. Ugyan a 'nem-szívesen-öltözök-ki' perszónák közé tartozom, de nem tetszem ízlésficamosnak lenni.

Szerintem még jópáran vannak azzal, hogy a színházba nem azért járnak az emberek, hogy megmutassák, milyen csinosak, elegánsak és milyen jól ki tudnak öltözni. /Természetesen/ van egy szint, amit meg kell adni a Színháznak, de nem kell ilyen zsigeri ledorombolást produkálni az illetlenebb perszónák felé. Ha ki van írva, meg van követelve, hogy ki-mibe jelenjen meg, úgysem fogsz alul öltözött személlyel összeakadni, de ez, hogy ilyen mértékben lenézed azokat, akik nem az 'elvártként' mennek oda... pofátlan.

Színházba az jár, aki akar, akit érdekelnek az értelmesebb dolgok, érdeklődő... nem fullhülye, világtalan és félelmetesen ostoba emberek, ahogy te kritizálod őket a megjelenésük alapján, Kérdező.

Legalábbis mifelénk. Lehet, hogy túl elrugaszkodott dolog lenne általánosítani.

Kíváncsi vagyok, hányan pontoznak le.

2013. márc. 17. 18:17
 19/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem vannak ilyen íratlan szabályok pl esküvőre nem veszünk fel fehéret; temetésre feketében megyünk; évnyitóra, diplomaosztóra, színházba meg megint csak alkalomhoz illően öltözünk. Ha valaki nem így tesz, az magáról állít ki bizonyítványt.
2013. márc. 18. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Az íratlan szabályok nevelés vagy kultúrák szerint is változhat. Természetesen felfogtam, mit mondasz. Színházba én is kiöltözök, csak épp' nem szíves örömest.

De elkeserítő és kellemetlen, hogy az embert lepontozzák, csak mert leírja a saját véleményét, a kérdésre válaszolva.

Nem egyezik az álláspontunk, de nekem is jogom van hozzászólni a témához, amit nem lepontozással kéne jutalmazni.

2013. márc. 18. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!