Még sosem hordtam Push-Up-melltartót és gondoltam, kipróbálom. Help?!
Árat nem tudok mondani, mert nem vagyok magyarországi, de nem olyan drágák, vagyis inkább léteznek minden árban 1000 Ft-től felfele.
Igen, abban különbözik a többitől, hogy a kosár alső része ki van töltve szivaccsal, de van amelyikben vékonyabb szivacs van, és van aminek a fele szivaccsal van kitömve. Úgy néz ki mint egy normális melltartó, bár azért a kosarak közelebb állnak egymáshoz, és kívülről is látszik, hogy keményebb. Persze ha még nem igazán láttál ilyet, akkor inkább kérdezz rá, vagy nézd meg a belsejét. Van amelyik üzletben rá van írva, de van amelyikben nincs. Pánt nélküli push up rengeteg van. Legalább is nálunk azzal van tele a térség. Én azért nem ajánlom a push up-ot. Fájni fognak tőle a melleid, a formáját is elrontja, ráadásul távolról ordít a push up még a blúz alól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!