Kis mellű lányoknak milyen bikini áll jól? Valóban a push up bikini?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:22
1/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire kicsi az a mell, ha nem deszka lapos akkor nem érdemes csalni.Küldhetsz estleg képet és megmondom hogy szükséged van-e rá.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a pánt nélküli felsőrészeket, csőtopokat nekik találták ki.
3/7 anonim válasza:
push up bikinit nincs értelme hordanod, mert úgyis látszik, hogy szivaccsal vagy kitömve. azok pulcsi vagy más felsők alá jók csak.
4/7 anonim válasza:
Nem, a push up bikini szerintem borzalmas találmány. Válassz mintás, fodros felsőrészeket, optikailag nagyobbítja a mellett.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem borzalmas a push up-os. Pont a kis mellűeknek való. Amúgy én is olyan bikinit hordok és jól áll. 75A, 75B a méretem.
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Az lemaradt, hogy optikailag növeli a mellet ha a bugyi egy színű a felső pedig mintás, meg a fodrok, masnik is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!