Kismellű lányoknak milyen bikini áll jól?
Figyelt kérdés
képet is lehetőleg, köszi!2010. jún. 6. 20:38
1/15 anonim válasza:
Háromszög alakú melltartó, én mindig ezt hallom.
2/15 anonim válasza:
pl vmi ilyesmi.. idén nyáron ez a fazon nagyon divatos és sok helyen kapható...
3/15 anonim válasza:
nyakban megkötőset [link] vastag pántosat és 1 kicsit lehet szűk is és akk optikailag nőveli a méretet:D
4/15 anonim válasza:
Olyan háromszög felsős, amiben van egy nagyon vékony kis szivacs. nyakban felkötöd magasra, a hátadnál meg szorosra és felnyomja a melledet és szép formát ad nekik:)
5/15 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, nekem valamiért nagyon rosszul áll a háromszög felső. >.< valami más tipp? színeket és mintákat is várnék.
2010. jún. 6. 20:57
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Jajj bocsi nemláttam amit irtál...hát szerintem mindenképp valamilyen világos szinű darabot válassz mondjuk vékonycsikosat vagy pöttyöset.
8/15 anonim válasza:
Szija a kismellű lányoknak olyan fazonú áll jól mint amit a második válaszoló linkelt:) a háromszög fazon egyáltalán nem jó. amit pedig mondtak hogy szorosan megkötni...hát eléggé kényelmetlen :D Színekben pedig semmiképpen ne fekete mert ugyebár az kissebít, inkább világos színű mintás félét válassz
9/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!