Nagy mellű lányoknak milyen fajta bikini való? Fazonban vagy színben, amiben kisebbnek látszik? 15L
Figyelt kérdés
Háromszög alakúm már volt, de folyton felcsúszott hiába volt jó rám, a nagy mellem mindig kiugrott belőle :S :((
Mutathattok képeket is!
2011. júl. 19. 16:11
1/15 anonim válasza:
Leginkább semmilyen :-) Na lássuk.
2/15 anonim válasza:
Szia. Nekem 90/D-s a mellem, és olyan fürdőruhát vettem, ami háromszöges, nyakban és hátul megkötős, és van benne beépített merevítő, de ez abszolút nem látszik kívül. Meg a klasszikus formájú merevítősök is jók rám, csak azok sajnos nem nagyon tetszenek.
3/15 anonim válasza:
szia, nekem is 90D-s a mellem, én a decathlonban vettem háromszögest, abszolút jó rám és nem ugrik ki belőle a cicim, pedig ettől féltem én is. 1490 ft volt talán csak a felső meg hozzá bugyi 990. ÉS jó a minősége!!
4/15 A kérdező kommentje:
Ma voltunk nézni 4 üzletben de sehol nem találtunk! :( :S
2011. júl. 19. 23:23
5/15 anonim válasza:
én is a decathlonban vettem! ha van lehetőséged, nézd meg te is ott
2. voltam
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, külföldi vagyok, nem tudom mikor megyünk Magyarországra!
2011. júl. 20. 14:02
7/15 anonim válasza:
Mutass képeket! Főleg aminél látszik, ahogy ki van ugorva a melled!
8/15 A kérdező kommentje:
-.- Aha....rögtön! Hülye!
2011. júl. 23. 18:57
9/15 anonim válasza:
Nekem is nagy a mellem, de találtam megfelő bikinit. Nekem ilyen van:
A New Yorkerben vettem kb 6 ezer Ft-ért, nagyon kényelmes.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, ilyet láttam itt mifelénk is egyik üzletben, de a bugyiból sokkal kisebb kell mint a melltartóból és úgy nem tudom megvenni, mert nem jó rám..:(
2011. júl. 27. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!