Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellű lányoknak milyen...

Nagy mellű lányoknak milyen fajta bikini való? Fazonban vagy színben, amiben kisebbnek látszik? 15L

Figyelt kérdés

Háromszög alakúm már volt, de folyton felcsúszott hiába volt jó rám, a nagy mellem mindig kiugrott belőle :S :((

Mutathattok képeket is!

2011. júl. 19. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Itt a legtöbb boltban már külön kell venni a felsőt és az alsót (pont azért, mert nem mindenkinek egyforma kell belőle)... ott nincsenek ilyen boltok?
2011. júl. 27. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb. ezek: [link]

[link]

[link]

csak még arra figyelj,hogy ne legyen túl díszített,és ha mintás,akkor a minták ne aprók legyenek rajta,hanem nagyok,meg ne legyen rajta túl sok fodor,mert ezek nagyíthatják!:)

sajnos az alsó részhez nincs tanácsom,max az,hogy ha látsz mondjuk egy S-es párt,akkor a felsőrészét cseréld ki nagyobb kosárméretre..^^ (ha nem veszik észre..:))

2011. júl. 27. 15:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsónak!

Erre még nem láttam olyan üzleteket de hallottam már, hogy lehet külön is venni, de itt amik vannak ott nem lehet! Esetleg ha megveszek két bikinit és úgy össze tudom rakni, hogy jó legyen, de úgy anyám nem engedi! :( :S

2011. júl. 27. 17:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja és igen mi is úgy akartuk hogy be viszünk az öltözőbe két darabot és kicseréljük de nem lehet, mert aki előttünk volt bent, hallottam, hogy mondta az eladó hogy majd összenézik hogy jól legyen összerakva....biztos észrevennék! :S Nem lehet sajnos
2011. júl. 27. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Van nálatok a közelben New Yorker? Ott össze lehet válogatni a felsőt az alsóval és vannak ott olyan kosarak is, amik talán megtartanák a melledet. Próbáld meg.
2011. júl. 27. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!