Miért nem viselnek egyes nők a leghidegebb időben is sapkát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 20:47
11/18 anonim válasza:
Mert nyomja a fejem és megfájdul
És ezért sem hordok nyakbakötős melltartót az olyan felsőkhöz sem csatot sem hajpántot sem nyakláncot...na ehhez mit szóltok???
12/18 anonim válasza:
Nekem a hajam melegíti a fejemet.
13/18 anonim válasza:
Mit zavar az téged hogy nem hordanak sapkát? Azt hordanak amit akarnak.
14/18 anonim válasza:
MErt nem áll jól a sapka úgy nézek ki benne hogy jaaaj :D ha nagyon hideg van van egy kabim aminek van szép szőrös süsüje és az viszont nagyon jól áll ha felrakom :)
15/18 anonim válasza:
Én hordok, imádom a jópofa, kötött sapkákat. Az én hajamat sosem lapítja le, bár nehéz is lenne,mert eszméletlen sűrű hajam van.
16/18 anonim válasza:
Nem szeretem a sapkát, viszket tőle a fejem. Ha úgy van feldobom a kapucnit :)
17/18 anonim válasza:
Annyi hajam van sajnos, hogy öt másiknak is elég lenne, nem is érzem a hideget.
18/18 anonim válasza:
Mert úgy nem áll jól a hajunk. Engem mondjuk nem érdekel,mert hát utána is meg tudok fésülködni,inkább mint hogy fázzon a fejem. Én azért is szeretem hordani mert (mások szerint is) nagyon jól áll nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!