Néhányan tudják egyáltalán mit viselnek vagy csak mennek a divat után?
Szembejött velem ma két cicababa rózsaszín szoknyácska, szegecses tűsarkú és ami megrázott hogy mindkettőn fordított keresztes póló volt. Kb ilyen csak nőiesebb mellkidobós: [link]
Mellesleg plázában volt az eset, ezek honnan szabadulnak? Nem fáznak? Én kabátban ültem bent mert elég hideg volt. Máskor is látok ilyen alulöltözötteket, nem értem sose. Vagy ezeket a bejáratig szállítják és ott veszik fel fűtött kocsival? Netán a plázában laknak??
Esetleg ott dolgoznak?
Ma láttam pont a New Yorkerben ilyen pólót.
Szolinéger szőkék, nem hinném hogy bárhol is dolgoztak életükben. A műkarmuk miatt nem is tudnának...
De bárhogy is nézem, a fordított keresztnek több jelentése van, de leginkább manapság sátánista szimbólum... hogy kerül ez ruhákra és boltokba?
Én se vagyok fázós, jól bírom. De ez a póló gusztustalan, és nem a fordított kereszt miatt, mert a kereszténységtől is hányok, de ettől is.
Ettől csak mert sz.r a kereszténységtől meg mert... á hagyjuk! :D
A fordított keresztnek semmi köze a sátánizmushoz.
Szerinted azok a prostik, akik b*szottnagy kereszttel a nyakláncukon illegnek, annyira veszettül vallásosak?:D
Ez csak egy szimbólum. Nem tulajdonítanak neki semmi értelmet.
Most ezen mit kell csodálkozni? A divat is fejlődik, mindig is ez volt a lényege. Nyilván új impulzusok kellenek, most ez a vadabb, rockosabb vonal az. Az, hogy ebből aztán mainstream lesz, természetes.
Műkörömmel és barna bőrrel is lehet dolgozni, bolti eladóknak gyakran van. Vagy szimplán csak nem fáztak, a plázákban azért elég meleg szokott lenni. Lehet, hogy ők meg téged röhögtek ki, hogy mit ülsz ott kabátban.
Nem szeretem az olyan embereket, akik külső alapján mindennek lehordanak ismeretleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!