Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem viselnek egyes nők...

Miért nem viselnek egyes nők a leghidegebb időben is sapkát?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 20:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mert nem áll jól nekik szerintem!:)Én imádok sapkát hordani!:))
2013. febr. 13. 20:53
 2/18 anonim ***** válasza:
43%

Nekem pl lelapítja a hajamat, a malac-fejemhez meg nem jó a lelapult haj:(

Mondjuk amúgy is utálom kiskoromtól kezdve a sapkát, szóval nem nagy érvágás számomra:P

2013. febr. 13. 20:54
 3/18 A kérdező kommentje:
szerintem ha hideg van a hideg elől védjük a fejünket és nem a kinézet , ugye?
2013. febr. 13. 20:55
 4/18 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi baja a fejemnek a hidegben:)))
2013. febr. 13. 21:06
 5/18 A kérdező kommentje:
A sapka nem árt, ellenben a hidegtől kihullik a hajad, mert megfáznak a hajhagymáid. Nyilván az állandó sapkázás se a kedvence a fejnek, a bőrnek is rossz, de az idényszerű sapkahordás kifejezetten kívánatos, ha nem akarsz kopaszodni.
2013. febr. 13. 21:19
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Köszi, de nagyon szép, dús hajam van:))
2013. febr. 13. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:
Kapucnit "hordok", nem szeretem a sapkát.
2013. febr. 13. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt...

Én régen idegenkedtem a sapkától, pont az említett dolgok miatt(lelapult haj, sz@rul nézek ki utána, igazítani kell..stb..), de mihelyst egyszer megfázik a fejbőr és korpásodni kezd utána 2x is meggondolja az ember, hogy megéri-e.. Inkább vesz pár fajta sapit, amiket bármikor bármilyen öltözékhez felvehet és nincs se korpa, se hajhullás, sem egyebek, amit kúrálni kell.. sztem ennyit megér.

Sztem egy kis tükör, meg egy fésű alapból elkél egy táskában a napi cumók mellett, úgyhogy így az igazítás sem nagy gond.

Én sem értem, hogy egyeseknek nem fázik a feje, mikor egy szál gumival van mondjuk csak összefogva a haja és kész... füle, nyaka mindene kint.. ?! Érdekes.. én fázós vagyok.:)

2013. febr. 13. 21:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Idén nem volt sapkám kapucnit hordok, de jó meleg és nem lapul le a hajam. De nem is a lelapulás ami zavar, hanem, hogy feltöltődik a hajam elektromossággal és száll össze vissza.
2013. febr. 13. 21:41
 10/18 anonim ***** válasza:
A frizurájukat nem szeretnék elrontani vele. Nekem is mindig lelapitja, de én lófarokba kötöm, vagy konyot formálok, amint levettem a sapkát. Alig várom a melegebb időjárást, hogy lobogtassam a hajam végre :)
2013. febr. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!