Miért nem viselnek egyes nők a leghidegebb időben is sapkát?
Nekem pl lelapítja a hajamat, a malac-fejemhez meg nem jó a lelapult haj:(
Mondjuk amúgy is utálom kiskoromtól kezdve a sapkát, szóval nem nagy érvágás számomra:P
Én sem értem ezt...
Én régen idegenkedtem a sapkától, pont az említett dolgok miatt(lelapult haj, sz@rul nézek ki utána, igazítani kell..stb..), de mihelyst egyszer megfázik a fejbőr és korpásodni kezd utána 2x is meggondolja az ember, hogy megéri-e.. Inkább vesz pár fajta sapit, amiket bármikor bármilyen öltözékhez felvehet és nincs se korpa, se hajhullás, sem egyebek, amit kúrálni kell.. sztem ennyit megér.
Sztem egy kis tükör, meg egy fésű alapból elkél egy táskában a napi cumók mellett, úgyhogy így az igazítás sem nagy gond.
Én sem értem, hogy egyeseknek nem fázik a feje, mikor egy szál gumival van mondjuk csak összefogva a haja és kész... füle, nyaka mindene kint.. ?! Érdekes.. én fázós vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!