Ti hol vásároltok?
Figyelt kérdés
Főleg a szegediekre lennék kíváncsi, milyen üzletbe célszerű bemenni? De ha gondoljátok olyanok is írhatnak akik nem szegediek!:)2013. febr. 2. 00:02
11/18 anonim válasza:
Sugarbird (Regi ruháiért megvagyok halva) Amnesia, H&M, Pimkie, Magenta...néha Mayo Chix, Zara....
27L
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Mindenkinek (ment a zöld kéz)
2013. febr. 2. 09:11
13/18 anonim válasza:
H&M, Tally Weijl és néha turikban is kifogok pár nagyon jó ruhát :)
14/18 anonim válasza:
New Yorker, H%M, Breshka, Zara, Stradivarius, Pull%Bear, ilyesmik. Szeretem, ha sok ruhám van, szóval inkább veszek olcsóbbakat, csak legyen sok. Meg általában 1-2 év múlva úgysem tetszik, szóval hiába vennék drágábbakat. De azért gagyi kínai meg piaci cuccokban sem járok(nem mondom, hogy sosincs 1-2 jó darab ott is, de ritka)
15/18 anonim válasza:
Nah, % helyett & akart lenni:D
17/18 anonim válasza:
Végig se olvastam a válaszokat, mert elakadtam ott, hogy "nekem nincs pénzem Luis Vuitton-ra" - és hogy ezért jár kínaiba. Könyörgöm, leárazáskor a márkás boltokban is ugyanannyiért kapod meg a jó minőségű (!!!) ruhákat, mint a kínaiban a sz@rt!!! :D Akkor miért kellene kínais cuccokat vennem?? :D Mango, meg Promod ruháim vannak, de soha nem költök rájuk többet, mint az ilyen emberek a kínaiban! :D
Amúgy pécsi vagyok, az Árkádban vásárolok, ott minden egy helyen van: H&M, Promod, Mango, C&A, ilyesmik...
18/18 Palkitty válasza:
www.fashionqueen.hu
Nagyon jó minőségű, én már rendeltem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!