Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék ilyen cipőt venni/r...

Hol tudnék ilyen cipőt venni/rendelni? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 28. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te tényleg ennyire retardált vagy e vagy csak tetteted, de a cipőre rá van írva egy hatalmas betűmérettel hogy DC. Akkor nem eggyértelmű hogy hol lehet kapni?? :D
2013. jan. 29. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát most nem aztért, de ha DC jel van rajta, akkor felőlem meg veheted a kínai piacon, de az a te bajod lesz..bár nem értem mire akarsz kijukadni..valószínűleg nem mostani a cipő és már elvitték őket...De rosszúl fogalmaztad meg a kérdést..:D Nem én vagyok a hibááááás ;)
2013. jan. 29. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de neked sem kéne rögtön "anyázni"...
2013. jan. 30. 06:21
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Nem anyáztam, sőt nem is "anyáztam".

2. Ha már hülyén teszed fel a kérdést akkor nem kéne belém kötni, hamár a több millió kérdés közül a tiédre szánok időt, amire egyébként senki nem választolt rajtam kívül

2013. jan. 30. 11:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Képletesen értettem az "anyázást" nem kell itt pattogni, ha nem tudsz rendesen válaszolni. köszi.
2013. jan. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!