Hol tudok Supra cipőt rendelni olcsón?
Figyelt kérdés
ebay-en kívül, és lehetőleg magyar oldalon2012. dec. 22. 11:44
2/4 anonim válasza:
Garage Store. De nem olyan olcsó. Viszont 100% eredetiek :D Esetleg ki lehet fogni egy akciót itt xD
3/4 anonim válasza:
Olcsóbban az eredeti árnál sehol, mivel az nem érné meg senkinél, max ha hamisítvány. Én pl. Garage Storeból vásárolok, ott vannak a Vaiderek,Skytopok hasonlók ha jól tudom 28k-ért, a TK Society az már valamivel drágább, 34k körül.
4/4 Rossz Fiú válasza:
Ha érdekel én most rendeltem a napokban netről(garage store) , olyan akciójuk volt hogy ha csak 1 méret van belőle akk 10.000ért el lehet vinni és így rendeltem egy 25.000 cipőt 10.000 ért, de amikor megjött nem nagyon tetszett rajtam igy eladom. Bárkit érdekel írjon nyugodtan privibe. Fekete Supra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!