Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Supra cipő kinait hol tudok...

Supra cipő kinait hol tudok rendelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok engem csak az érdekelne hol tudok rendelni kinai supra cipőt (már nagyon régóta keresek) mivel engem nem nagyon érdekel hogy mennyire eredeti csak a kinézete számít és az érdekelne hogy például vatera is feltesznek cipőket és hogy tud mindenből szerezni és a külföldi egyből ide fogja küldeni a házamhoz nah én csak azt nem értem hogy mért éri meg ez nekik és valaki mondta nekem hogy azért mert kinai a cipő és ő pár ezer forintért megveszi és így nem 30 ezerbe kerül neki a cipő hanem 5-6 ruppóba és felteszi 16 ezerért

megjegyzések hogy a "márka sokat számít" meg hasonló megjegyzések nem érdekelnek csak aki ismeri az oldalt az írjon:)előre is köszönnöm aki választ tud adni

2012. febr. 6. 16:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!