Rajmi97 kérdése:
Miről tudom megállapítani hogy egy Supra TK Society eredeti-e? Pl. : Most akartam rendelni innen szerintetek eredeti?
2012. szept. 12. 19:17
1/7 anonim válasza:
Olvasd el a hasonló kérdésre adott válaszainkat! :) Továbbra is egy mondatban összefoglalva: ez tuti fake!!! Nézz meg egyet alaposabban, ha van róla kép egyáltalán; és hasonlítsd össze a GYÁRI oldalról egy hasonló képpel...Orr alak, varrás, forma általában, színek, logó, talp, talpbetét, a kis fityegő magán a cipőn a márkajelzéssel...
2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2012. szept. 12. 19:29
3/7 anonim válasza:
Linkeltem nem olyan régen az egyik kérdésnél két képet, ott is két Suprát hasonlítgattam össze (igaz, az Skytop III volt, de hát az is csak Supra XD)
4/7 anonim válasza:
Közben megtaláltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
5/7 anonim válasza:
tessék ezek tuti eredetik.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom csak itt nincs TK Society grey :D
2012. szept. 12. 22:57
7/7 anonim válasza:
Offlineshop - itt is van sok Supra, érdemes esetleg körbenézni a webshopon. De a Vaterát és az ott található 10 ezres (legalább 99%, hogy fake) cipőket továbbra sem ajánlom. Írta is valaki, mennyire ráfaragott ezekkel. Tudom és értem én, hogy 40-ért nagyon húzós, de résen kellett volna lenni :D Majdnem a fél nyáron 50%-os akció volt Garage-ban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!