Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehetséges hogy nem eredeti...

Lehetséges hogy nem eredeti DC és Supra pólók vannak a Garage-ban?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam már fel DC, Supra, meg DVS pólókat, de sokak anyaga egyszerűen borzalmas volt, felvettem és úgy éreztem hogy meggyulladok, annyira meleg volt, talán mintha műszálas lett volna. Egyébként egy az egyben olyan anyaga volt, mint a negyed annyiba se kerülő Bizo pólóknak... Most 7-8 ezerért tényleg ilyen ócskák ezek a márkás pólók, vagy nem valódiak, vagy csak egyszerűen nekem nem tetszik az anyaguk?
2012. júl. 1. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem utóbbi lehet. Nekem is van pár DC pólóm (de nem Garage, hanem Coreshop). Mindegyik kellemes viselet, pamut az anyaguk, nem csak címke szerint. Persze 37°C-ban bármiben könnyen meg lehet gyulladni :)
2012. júl. 1. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy eredetiek. Nekem pl van egy DC pólóm és semmi bajom az anyagával.
2012. júl. 1. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem eredetiek
2012. júl. 1. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt nem kétlem hogy a nagy része eredeti, csak legtöbbjük tényleg olyan anyagú, mint a Bizo poló, ami nem a legjobb, aztán rá van nyomva egy Supra logó.
2012. júl. 1. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a legtöbbjük, hanem egy kettő.
2012. júl. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!