Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vateráról 2399 Ft-ért converse...

Vateráról 2399 Ft-ért converse cipőt megéri rendelni? 2799 Ft/pár. A postaköltség.

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Új vagy használt?

Ha új, akkor nyilván ilyen árért hamis vagy lopott.

Nem venném meg.

2012. dec. 28. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Tanuljátok már meg, hogy am ilyen irreálisan olcsó, az hamisítvány, tehát ablakon kidobott pénz költeni rá.
2012. dec. 28. 12:04
 3/10 A kérdező kommentje:
:(
2012. dec. 28. 12:47
 4/10 A kérdező kommentje:
azért köszi a válaszokat.
2012. dec. 28. 12:47
 5/10 anonim válasza:
Milyet akartál volna venni? /Szin méret/
2012. dec. 29. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:

ezért a pénzért megéri..

az eredeti is hamar tönkre megy ugyh tök mind1 :D

2013. jan. 1. 19:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Világoskék magas szárú és 36-os.
2013. jan. 4. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg!Több ismerősőm vett onnan,1-2hétig birták!
2013. febr. 3. 12:14
 9/10 anonim válasza:
Azt is tanuljátok már meg, hogy mégnagyobb kidobott pénz eredetit venni egy converse boltban ami szintén hamisítvány és nem bírja sokáig!! Márkás terméket kizárólag külföldön szabad venni boltból, például egy Magyarországon vásárolt "puma" cipő 27ezer ft volt otthon, bírta 3hónapig, úgy hogy alig hordtam, levált a talpa.. Ugyanez a cipő kint 14ezer ft átszámolva és 1,5éve vettem és mint ha új lenne.. Erről ennyit... Kérdezzetek meg egy fogyasztóvédelmist, hogy mennyire eredetik a cipők Magyarországon vagy bármi más.. Hitvány rossz minőség.. A puma cipő, póló, vagy akármi más termék, márka esetében ilyen, hogy minőségi probléma miatt visszavitt cipő alig van.. És amióta más országban élek, azóta tudom, hogy a puma, adidas és társai méltóak a nevükhöz... Volt egy másik puma cipőm, abban fociztam sokat, egyszerűen nem bírtam szétrugni 3év alatt, otthon meg focira puma cipőt? Max a szekrényben dísznek jó, és akkor bírja 2évig is.. Otthon jönnek ezzel a kifogással, hogy nem rendeltetésszerűen volt használva.. Viccesek..
2013. febr. 10. 10:24
 10/10 anonim válasza:
Office shoesba, Playersroomba meg a legends.hu-n 100%ig eredeti Conversek vannak, ha nagyon szeretnél ilyen cipőt, szerintem gyűjtögess, vannak akciók is sokszor, nem olcsó, de sokkal tovább bírja mint az ilyen kínai utánzat.. nekem van egy 4 éves cipőm, azon kívül, hogy kicsit megkopott a színe, semmi baja, teljesen hordható állapotban van!
2013. júl. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!