Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet normális cipőt/bakan...

Hol lehet normális cipőt/bakancsot venni? Vagy honnét tudok megfelelő méretet rendelni?

Figyelt kérdés

Vettem pár éve 1 sima, egyszerű Nike cipőt, és most már több éve nyúzom, és semmi nagy baja nincs. Viszont most vettem a humanicban egy bakancsot, és másfél hónap használat után levált a talpa. Néztem most cipőket a humanicban, deichmannban, és mind olyan, h látni rajta, hogy lefog válni az orra, sarka, oldala... Még a drágább nike, adidas cipőknél is.

Netről meg nem tudok rendelni normálisan, mert mi van, ha nem jó a méret? Meg nem látom, h mennyire szétesős a cucc...

Kérdem én, honnét szerezzen az ember normálislábbeliket, ha nem lakik valami nagyobb városban? Valami ötlet? Mert én tényleg nem tudom már...

2012. dec. 30. 01:15
 1/1 Sacem válasza:
El kell ,h keserítselek,ugyanis ma már a strapabíró cipőket nem nagyon gyártanak,mert a gyártóknak jobban megéri gagyit gyártani, ha meg találsz olyat ami tényleg évekig bírja ,annak meg tetemes összeget kérnek el érte....
2012. dec. 31. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!