Vettem egy Dr. Martens 1460 bakancsot, és már újonnan is nagyon csúszik a talpa. Ez normális?
Figyelt kérdés
A boltban szőnyegen próbáltam, ott nem volt gond, de itthon a járólapon eléggé csúszós. Mind ilyen vagy csak én fogtam ki egy selejtes példányt, és vigyem vissza? Bele se merek gondolni, hogy ez milyen lesz télen vagy akár az esőben... pláne, ha kopik is a rece róla:S2010. okt. 19. 17:38
1/4 anonim válasza:
Vidd vissza és nézz másféle terméket. A talpát meg jó alaposan nézd meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nagyon szeretnék egy ilyen bakancsot, tehát másikra fazonra nem szívesen cserélném, hacsak nem mindegyik példánynak ilyen a talpa... Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy lehet-e télen hordani?
2010. okt. 19. 17:51
3/4 anonim válasza:
Ha tejgumi a talpa. nem szabadna csúsznia. nálam szárazon volt 2év után kicsit csúszós. vizes talppal pedig épp tapadt mint a franc.
19/F
4/4 anonim válasza:
Én már 5 éve hordom. Ezek eredetileg munkavédelmi bakancsok, vagyis nem szabad csúszniuk, az enyém soha nem csúszott még jeges járdán sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!