Hol veszitek a ruháitokat?
Figyelt kérdés
Aki nem győri a csak olyan boltot mondjon ami ismert ne kis butikokat mert azokat nem ismerem... :D2013. jan. 28. 14:45
1/12 anonim válasza:
bershka, stradivarius, h&m, ebay.
2/12 anonim válasza:
H&M
C&A
New Yorker
Bandáspólósbolt a végállomásunkon :D
Cipőt meg Legends és Londonport (Pest)
15/L
4/12 anonim válasza:
plázában és skálában:)
plázában gneth&jeans-be meg ami Bruno mellett van kis üzlet,meg cosmos. Nadrágot a plázai essence-be szoktam venni.
Skálába ritkábban eléggé felment az ára ahhozképest hogy semmivel se minőségibb mint egy kínai.. De ki lehet fogni jó dolgokat azért alkalmanként:)
5/12 anonim válasza:
Zara, H&M. Turkálók közül csak a Hádába vagyok hajlandó bemenni.
6/12 anonim válasza:
Newyorker,h&m,tally weijl,kinaik
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ment a zöld kéz még várok válaszpokat :)
2013. jan. 28. 16:45
8/12 anonim válasza:
Mikor hol. Legtöbbször a Cosmos -ban H&M ben. De akár kínaiban is szívesen vásárlok. Néha ott is ki lehet fogni jó dolgokat. Főleg cipőket! :)
9/12 A kérdező kommentje:
köszi neked is ment a zöld kéz :)
2013. jan. 28. 18:35
10/12 anonim válasza:
Nincs szükségem sok ruhára, így inkább kevesebbet, de "drágábbat" vásárolok. Igaz akcióban nem volt drága, 3000ért vettem pólókat.
Retro Jeans, Heavy Tools
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!