Nők! Zakót mivel veszitek fel?
Figyelt kérdés
Milyen nadrággal és blúzzal találtatjátok?2012. dec. 19. 19:59
1/9 anonim válasza:
acélbetétessel.
komolyan, tök atomkirályok együtt:D
2/9 A kérdező kommentje:
Linkelhettek képeket :)
2012. dec. 19. 20:03
3/9 anonim válasza:
testhezálló mély kivágású felső, elegáns szövetnadrág
4/9 anonim válasza:
Szerintem te a blézerre gondoltál, legalábbis ez a zakó női változatának a neve. Véleményem szerint szinte bármivel hordható, magassarkús elegáns blúzos összeállítással, tornacipős pólóssal egyaránt. És mindenképp feldobja a szettet. Elengedhetetlen egy nő ruhatárából:)
5/9 anonim válasza:
Ha mondjuk suliba akarod akkor egy sima csípőnaci póló betűrve. + a 'zakó'. és valami boka csizma, vagy divatbakancs. :))
6/9 A kérdező kommentje:
Igen a blézer !:D köszi:D
2012. dec. 19. 21:00
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Szerintem eleve zakot nem kene 1 nonek felvenni mivel az ff ruhadarab! Nokon langyin all!
9/9 A kérdező kommentje:
Fölösleges kommentár volt ez.Most ez nem volt hasznos. Mint már írtam, BLézer. :)
2013. febr. 28. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!