Ez milyen lányra vall? Mit gondolnátok róla? Járnátok vele? (KORT IS IRJATOK)
általában csőnaci,tornacipő néha deszkáscipő,szinei amiket hord: piros,kék,sárga,lila,fekete. haj:hátul hoszabb elöl válig érő fekete haj frufruval enyhén feltupirozva. Ruháknálk nem a márka számit henm olyat vesz amiben jólérzi magát mégis a stilusához megfelelöne tud válogatni amiket halgat: paramore, fall out boy,simple plan stb...
L15 KORTIS IRJATOK
Emonak tűnik a lányka:D
Mivel nem ismerem, nem tudom, hogy járnék-e vele, de szerintem a stílus csak mellékes, sokkal lényegesebb, hogy jól kijössz-e vele.
Nem járnék vele semmiképpen, mert túl sokat ad a külsejére. Sekélyes.
"Ruháknálk nem a márka számit henm olyat vesz amiben jólérzi magát mégis a stilusához megfelelöne tud válogatni"
Ez a mondat tipikusan pont az ellenkezőjét jelzi amúgy :)
Nem járnék ilyen lánnyal. Nem is tudom, milyen az arca, hogy néz ki, stb.
Ja és tanulj meg írni...Minden fiú az értelmes lányokat szereti:)
Nekem a leírás alapján emoszerűnek tűnik. Nem járnék vele, nem jön be az ilyesmi.
18
Átlagos mai tizenéves lányka.
Az átlagosat nem rossz értelemben használtam. Amúgy én bírom a tiniket. Jópofának tartom őket- lehet felőlem un. "tömeg-ember", emo, vagy akármi.
Én nem járnék az említett lánnyal, de csak azért, mert 23 éves vagyok és én is lány :)
Viszont a kislánnyal hasonló korú fiú biztos járna vele, csak mosolyogjon sokat :)
(Ja, és ne sértődjetek meg a "kislány" miatt, szerintem jópofa megnevezés) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!