Mit gondolnátok egy ilyen lányról? Miért adatik meg egyes embereknek, hogy mindenük tökéletes legyen?
A legújabb trend szerinti ruha,designer táska,extra magassarkú cipő,hibátlan bőr és arc,gyönyörű haj,tökéletes alak és a táskájából előhúz egy csomó drága kozmetikumot.
Ott állt mellettem a westend mosdójában és magam sem tudtam mit gondoljak.
csak PÉNZ, és KÜLSŐSÉG.
belül lehet egy roncs..
Azt hogy szerencsés. Nem kell rögtön leszólni valakit azért, mert neki ez megadatott. Külsőség, de most egy bevásárlóközpont klotyójában nem szólít le valakit az ember és kezd el vele filozófiai kérdésekről beszélgetni. Viszont ettől még ő nem biztos, hogy buta, r*banc, vagy rossz ember.
Amúgy lehet, hogy ezen az oldalon már az is baj, ha valaki tökéletes, és azt mondjátok, hogy na persze az csak külsőség, de én pl évek óta küzdök a pattanásaimmal, huszonévesen, lassan a bőrgyógyásznál lakom és még mindig vannak olyanok, akik beszólnak, hogy milyen igénytelen vagyok, hogy ilyen a bőröm. Inkább akkor már azért utáljanak, ha választani lehetne, mert hibátlan...
Az emberek igenis a külső alapján ítélnek, ti is, ha tetszik, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!