Nekem összesen 2 farmerom egy pólóm 2 pulóverem van :( Hogy lehetne több ruhám? Nem tudok varni , anyagilag nem állunk úgy , hogy vehetnék bármit is , nincs nagy tesóm , az iskolába meg nem 'menő' , hogy elkérjem a ruhákat , meg szerintem nem higiénikus .... Szóval mit csináljak ? Síró görcs kap el néha , amikor látom , hogy milyen menő dolgokba járnak a többiek , és , hogy még plázázhatnak is :( kérlek segítsetek!
én is hasonló helyzetbe vagyok 2 évvel ezelőtt tök jól álltunk anyagilag vásárolhattam mindenféle jó ruhát most meg.. :( ritkábban tudok vásárolgatni és engem kiborít most próbálok állást szerezni hogy legyen pénzem és ne a szüleim tartsanak el próbálj meg gyüjtögetni amennyit tudsz tegyél félre és egy idő után összegyűlt akkor menj és vásárold el.
2013. jan. 27. 13:03
3/10 anonim válasza:
én turiból öltözködöm, minden farmerom meg pulcsim kb 200ft-ba került és egész jók.
nekem is kevés van(2-3) de nagyon szeretem őket. néha lehet találni jókat!!!
2013. jan. 27. 13:07
4/10 anonim válasza:
Igen, a turi jó ötlet, meg a bolhapiac, ha van a közelben. Forró vizben kimosva fertőtlenitődik és higiénikus.
2013. jan. 27. 13:32
5/10 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam ... kösziii :)
2013. jan. 27. 13:36
6/10 anonim válasza:
Hol laksz,milyenek a méreteid?
Van pár kinőtt holmim,amit el tudnék ajándékozni. Ha gondolod,írj! :)
2013. jan. 27. 14:43
7/10 anonim válasza:
vállalj diákmunkát, tegyél félre és leárazásokkor vásárolj be (a köv. mondjuk nyár közepén-végén lesz). de vateráról is szerezhetsz be ruhákat.
2013. jan. 27. 16:12
8/10 anonim válasza:
nekem se adnak a szüleim pénzt, kivétel szülinapomra, meg karácsonyra szoktam kapni. azt mindig félrerakom. + minden nyáron megyek diákmunkára, sőt ha van időm a tanulni valóm mellett akkor év közben is járok. most nyáron megkerestem vagy 120 ezer forintot... 2 és fél hónap alatt.
2013. jan. 27. 16:53
9/10 anonim válasza:
Én is turizok:) Elég sok ösztöndíjam van (legalábbis nekem bőőven elég), szóval vehetnék új holmikat is, de úgy vagyok vele, hogyha egy drágább pulcsi árából vehetek egy szatyor ruhát, egyértelműen a többre megyek, nem bánom, hogy már hordták előttem. Alaposan kimosni vagy kifőzni, és kész is:) 5-600 forintokért szoktam venni kardigánokat, pulcsikat, olcsóbban pólókat, topokat, szerintem érdemes elmenni:)
Nyáron diákmunkázz, vagy esetleg suli mellett, hétvégén is vállalhatsz, még ha nem is keresed hullára magad, azért jó, ha a saját pénzedet költöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!