Jó lesz így egy buliba a ruhám? 17/L
Hamarosan buli lesz és arra lennék kíváncsi, hogy milyen az öltözködésem.
ez a cicanadrág és hasonló magassarkú
felső pedig
hasonló hozzá
vagy pedig ez jobb?
melyik a jobb?
Csak azért öltöznék ki így mert van egy fiú aki tetszik.
Ne gondoljatok olyannak!
Szerintem a kevesebb több,ebben az esetben meg főleg.Lehetsz szexi és csinos kevésbé közönséges ruhákban is.
1. Az a minimum,hogy cicanadrághoz hosszított felsőt vegyél,ami a feneked alá ér.
2.Ha kihívó,merész cicanadrágot veszel a felső legyen visszafogottabb.
3.Vagy akkor a felső legyen szexibb és extrább,az alsó meg egyszerű.A kettő együtt csiricsáré és olcsó hatást kelt.
4. Azt javaslom legyen a lila felső egy farmerral vagy egyszerű szoknyával,még az néz ki a legtűrhetőbben ezek közül.
5.Látom szereted a szexi és merészebb ruhákat.Most linkelnék neked néhány miniruhát,amik szerintem sokkal ízlésesebbek és csinosabbak mint a fenti összeállítás.
22/L
az első 2 ronda, és k*rv*s
az utolsó tűrhető
Köszi a válaszokat:)
Amiket linkeltál azok........nagyon tetszettek:D
Föleg a második, az szerintem jól állna nekem. Most ha így megnézzük tényleg jobban néznek ki amiket én linkeltem. És igen tényleg szeretem a szexis, nőies, merészebb rucikat. Pedig a szeméyliségem nagyon nem merész:D
Cicanadrág rövid felsővel semmiképp. Közönséges. Szűk felsővel is csak akkor, ha tökéletes az alakod, inkább egy kicsit lazább, hosszabb felső illene hozzá.
Nekem nagyon tetszik a fekete, amit az egyik kedves válaszoló belinkelt pl.
Ezek a ruhák ribancosak...
"Csak azért öltöznék ki így mert van egy fiú aki tetszik."
Hát én fiú vagyok, de a linkelt ruhák egyikében se tetszene jobban egy lány se. Inkább azt sugározná, hogy "1 menetre is vihető vagyok". Ez nem feltétlen probléma, ettől még én is lehet, hogy rárepülnék:D De gondolom te komoly kapcsolatot akarsz. Nyugodt lehetsz, nem a ruhán múlik. Ha nem tetszel neki, mindegy mit veszel fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!