Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó lesz így egy buliba a...

Jó lesz így egy buliba a ruhám? 17/L

Figyelt kérdés

Hamarosan buli lesz és arra lennék kíváncsi, hogy milyen az öltözködésem.

[link]

ez a cicanadrág és hasonló magassarkú

felső pedig

[link]

hasonló hozzá

vagy pedig ez jobb?

[link]

melyik a jobb?

Csak azért öltöznék ki így mert van egy fiú aki tetszik.

Ne gondoljatok olyannak!

2012. nov. 10. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kevesebb több,ebben az esetben meg főleg.Lehetsz szexi és csinos kevésbé közönséges ruhákban is.

1. Az a minimum,hogy cicanadrághoz hosszított felsőt vegyél,ami a feneked alá ér.

2.Ha kihívó,merész cicanadrágot veszel a felső legyen visszafogottabb.

3.Vagy akkor a felső legyen szexibb és extrább,az alsó meg egyszerű.A kettő együtt csiricsáré és olcsó hatást kelt.

4. Azt javaslom legyen a lila felső egy farmerral vagy egyszerű szoknyával,még az néz ki a legtűrhetőbben ezek közül.

5.Látom szereted a szexi és merészebb ruhákat.Most linkelnék neked néhány miniruhát,amik szerintem sokkal ízlésesebbek és csinosabbak mint a fenti összeállítás.

[link]

[link]

[link]

22/L

2012. nov. 10. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:

az első 2 ronda, és k*rv*s

az utolsó tűrhető

2012. nov. 10. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem mindkettő elég közönségesen hat, de ha mindenképp választani kell, akkor a második, az a cicanadrág szerintem undormány, bocsi.:S A második lila ruha szerintem szép, de nem tudom, hogy milyen buliba mész, hogy az lenne-e a legmegfelelőbb oda. Mindenesetre, ha azt veszed fel, akkor válassz hozzá valami visszafogottabb cipőt, sminket, mert a végén úgy fogsz kinézni, mint egy diszkógömb. Sok sikert a fiúhoz!
2012. nov. 10. 14:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Amiket linkeltál azok........nagyon tetszettek:D

Föleg a második, az szerintem jól állna nekem. Most ha így megnézzük tényleg jobban néznek ki amiket én linkeltem. És igen tényleg szeretem a szexis, nőies, merészebb rucikat. Pedig a szeméyliségem nagyon nem merész:D

2012. nov. 10. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
A fiukat inkább elriasztja a túl ribancos öltözködés, már ha komolyabbat keresel, ezekkel a ruhákkal, csak elijeszted kivétel a fekete felső, az ok. Ha ilyen ruhákat hordasz csak olyan fiúk fognak megtalálni akik csak egy dugást akarnak. Persze lehet csinosan öltözködni de ezek amiket Te mutattál inkább közönségesek.
2012. nov. 10. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Cicanadrág rövid felsővel semmiképp. Közönséges. Szűk felsővel is csak akkor, ha tökéletes az alakod, inkább egy kicsit lazább, hosszabb felső illene hozzá.

Nekem nagyon tetszik a fekete, amit az egyik kedves válaszoló belinkelt pl.

2012. nov. 10. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsót veddd fel ;)
2012. nov. 10. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezek a ruhák ribancosak...

"Csak azért öltöznék ki így mert van egy fiú aki tetszik."

Hát én fiú vagyok, de a linkelt ruhák egyikében se tetszene jobban egy lány se. Inkább azt sugározná, hogy "1 menetre is vihető vagyok". Ez nem feltétlen probléma, ettől még én is lehet, hogy rárepülnék:D De gondolom te komoly kapcsolatot akarsz. Nyugodt lehetsz, nem a ruhán múlik. Ha nem tetszel neki, mindegy mit veszel fel...

2012. nov. 10. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem közönségesen öltözködöl,amit az első linkelt azok jók.
2012. nov. 10. 17:30
 10/12 ívy1 ***** válasza:
A második felsőt javaslom,mert a röviddel túl kihívó,bár ez a nadrág önmagában is az,én egy fényes feketét javasolnék.
2012. nov. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!